ga terug naar Verzorging

Veet Ontharingscrème

Welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  Sorteren

  Sorteer
  8 Resultaten
  Veet
  Product overzicht en filters zijn verfijnd.

  producten

  Bijna uitverkocht
  € 13.29
  Spaar 13 punten
  € 13.29
  creme
  Spaar 13 punten
  Bijna uitverkocht
  € 9.99
  creme
  Spaar 9 punten
  € 8.99
  creme
  Spaar 8 punten
  Bijna uitverkocht
  € 8.99
  creme
  Spaar 8 punten
  € 12.29
  creme
  Spaar 12 punten
  € 12.79
  creme
  Spaar 12 punten
  € 8.99
  creme
  Spaar 8 punten
  • Gratis bezorging vanaf €30
  • Gratis bezorging vanaf €30
  • Gratis retour binnen 30 dagen
  • Spaar voor korting met Etos Extra

  Veet ontharingscrème kopen

  Bij Etos vind je een ruim assortiment ontharingscrème voor zowel dames als heren. De Veet ontharingscrème is verkrijgbaar voor een normale, droge of gevoelige huid. Als ontharingscrème toch niet is wat je zoekt, kun je natuurlijk ook Veet ontharingswax of waxstrips gebruiken. Bij Etos vind je alles voor scheren & ontharing. Twijfel je over welke ontharingscrème je het beste kunt kopen? Lees dan ons artikel over ontharingscrème vergelijken

  Lees meer over huidverzorging voor verschillende huidtypes of leer meer over de beste lichaamsverzorging. Voor vragen kun je langskomen in de dichtstbijzijnde Etos winkel. Ben je benieuwd naar ontharingscrème van een ander merk? Je kunt hier ook ontharingscrème vinden van Chilly en Etos.

  Veet ontharingscrème gevoelige huid

  Bij Etos vind je Veet ontharingscrème voor een gevoelige huid. De crème bevat bijvoorbeeld Aloë Vera waardoor de huid gehydrateerd blijft. Ook met een gevoelige huid kun je met ontharingscrème een verzorgd en glad resultaat behalen!

  Veet ontharingscrème aanbieding

  Etos heeft de beste Veet ontharingscrème aanbiedingen. Houd daarom onze online aanbiedingen of de Etos folder in de gaten.

   

  Top
  Bekijk

  Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.