ga terug naar Verzorging

Dr. Swaab Lippenbalsem

Welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  filters

  Sorteren

  Sorteer
  2 Resultaten
  Dr. Swaab
  Product overzicht en filters zijn verfijnd.

  producten

  Duurzaam
  € 3.99
  € 3.29
  zalf
  • Gratis bezorging vanaf €30
  • Gratis bezorging vanaf €30
  • Gratis retour binnen 30 dagen
  • Korting op Etos Merk met Etos Extra

  Dr. Swaab lippenbalsem kopen

  Heb je last van droge, schrale of gebarsten lippen? Denk dan eens aan een lippenbalsem van Dr. Swaab. De lippenbalsems van Dr. Swaab bevatten natuurlijke ingrediënten en zorgen ervoor dat je lippen weer zijdezacht aanvoelen. Hierdoor krijgen je lippen de lipverzorging die ze nodig hebben. Ben je benieuwd wat de oorzaak is van je droge lippen? Lees dan ons artikel over droge lippen. Heb je wel eens last van een koortslip? Lees dan eens ons artikel over een koortslip. Naast Dr. Swaab hebben we bij Etos nog veel meer lippenbalsems van andere merken, zoals Kneipp, Labello en Weleda. Zodra je lippen weer hersteld zijn, wil je ze misschien extra laten opvallen. Bekijk dan eens ons assortiment aan lip make-up.  Je vindt hier producten zoals lipstick, lipliner en lipgloss.

  Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel. Wat je vraag ook is, we staan voor je klaar.

  Dr. Swaab lippenbalsem aanbieding

  Dr. Swaab lippenbalsem kopen voor een betaalbare prijs? Houd dan de aanbiedingen of de Etos folder in de gaten en blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen.

  Top

  Wegens een technische storing zijn sommige pakketten helaas vertraagd. Onze excuses voor het ongemak

  Bekijk

  Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.