Wenkbrauwpoeder

Welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  filters

  Welkom terug!

  Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

   Sorteren

   Sorteer
   7 Resultaten
   Product overzicht en filters zijn verfijnd.

   producten

   Bijna uitverkocht
   Mijn Etos 10%korting Promotie: Promotie voorwaarden: 10% korting op eigen merk producten i.c.m. Mijn Etos kaart. M.u.v. geneesmiddelen, cadeaukaarten, flesvoeding t/m 6 maanden en niet geldig i.c.m. andere acties (behalve Mijn Miles korting) en sale.
   van € 3.99 voor € 3.59
   poeder
   Spaar 1 Air Mile
   Bijna uitverkocht
   € 18.50
   poeder
   Spaar 7 Air Miles
   Bijna uitverkocht
   € 23.50
   poeder
   Spaar 9 Air Miles
   Bijna uitverkocht
   € 18.50
   poeder
   Spaar 7 Air Miles
   Mijn Etos 10%korting Promotie: Promotie voorwaarden: 10% korting op eigen merk producten i.c.m. Mijn Etos kaart. M.u.v. geneesmiddelen, cadeaukaarten, flesvoeding t/m 6 maanden en niet geldig i.c.m. andere acties (behalve Mijn Miles korting) en sale.
   van € 3.99 voor € 3.59
   poeder
   Spaar 1 Air Mile
   Mijn Etos 10%korting Promotie: Promotie voorwaarden: 10% korting op eigen merk producten i.c.m. Mijn Etos kaart. M.u.v. geneesmiddelen, cadeaukaarten, flesvoeding t/m 6 maanden en niet geldig i.c.m. andere acties (behalve Mijn Miles korting) en sale.
   van € 3.99 voor € 3.59
   poeder
   Spaar 1 Air Mile
   € 9.95
   poeder
   Spaar 3 Air Miles
   • Gratis bezorging vanaf €30
   • Gratis bezorging vanaf €30
   • Gratis retour binnen 30 dagen
   • Korting op Etos Merk met Mijn Etos

   Wenkbrauwpoeder kopen

   Wenkbrauwpoeder is wenkbrauwmake-up waarmee je je wenkbrauwen kan inkleuren en voller kan maken. Er zijn veel verschillende soorten en typen wenkbrauwpoeder om jouw wenkbrauwen de perfecte vorm en natuurlijke look te geven. Bij Etos koop je een wenkbrauwpoeder dat bij jou past gemakkelijk en snel online!

   Hoe krijg je mooie natuurlijke en volle wenkbrauwen?

   Voor natuurlijk uitziende, maar toch volle wenkbrauwen kan je gebruikmaken van een wenkbrauwpoeder, wenkbrauwpotlood of een wenkbrauwgel. Dit zijn dagelijkse oplossingen om je wenkbrauwen voller te laten lijken door het aanbrengen van kleur en het mogelijk in model borstelen.

   Op de lange termijn kan je vollere wenkbrauwen krijgen door het laten groeien van de haartjes van je wenkbrauwen. Je kan de groei van de haartjes versnellen door het gebruik van een wenkbrauwserum of olie. Ook is het belangrijk om gezond te eten om te zorgen dat je alle vitamines en mineralen binnenkrijgt die bijdragen aan de haargroei.

   Wat is wenkbrauwpoeder?

   Wenkbrauwpoeder is een gekleurd poeder dat gebruikt kan worden om de natuurlijke wenkbrauw op te vullen en voller te maken. Je hebt ook wenkbrauwpoeders met vezels, deze zorgen voor een extra vol effect.

   Wat doet wenkbrauwpoeder?

   Wenkbrauwpoeder gaat tussen de haren van de wenkbrauwen zitten waardoor je wenkbrauwen een mooie volle look krijgen. Met wenkbrauwpoeder kan je zo je wenkbrauwen voorzien van volume, kleur en de vorm die bij je past. Door het gebruik van wenkbrauwpoeder worden je ogen en gezicht geaccentueerd zonder er veel tijd en moeite in te hoeven steken. Wenkbrauwpoeder zorgt er daarmee voor dat je gezicht spreekt.

   Wat is het beste wenkbrauwpoeder?

   Wat het beste wenkbrauwpoeder is, verschilt per persoon. Het beste wenkbrauwpoeder voor jou is een wenkbrauwpoeder dat past bij jouw huid en haarkleur. Etos heeft een ruim assortiment aan verschillende merken en verschillende prijsklassen. Hieronder lees je meer advies over welk wenkbrauwproduct het beste bij jou past!

   Wenkbrauwpoeder of wenkbrauwpotlood?

   Wenkbrauwpoeder en wenkbrauwpotlood zijn beide wenkbrauwmake-upproducten, die worden gebruikt om de wenkbrauw kleur en vorm te geven. Of wenkbrauwpoeder of -potlood beter bij jou past, is heel persoonlijk. Een voordeel van wenkbrauwpoeder is dat het er vaak natuurlijker uitziet dan een wenkbrauwpotlood. Ook vervaagt het minder snel wanneer je een vette huid hebt en werkt het voor veel mensen sneller en makkelijker. Extra fijn: je wenkbrauwen lijken voller wanneer je wenkbrauwpoeder gebruikt dankzij de vezels. Wist je dat wenkbrauwpoeder in een heleboel kleuren verkrijgbaar is? Daardoor kan het altijd goed aansluiten bij je eigen haarkleur.

   Welke kleur wenkbrauwpoeder?

   Er is veel variatie in de kleurtinten van wenkbrauwpoeders: zo zijn ze er van heel licht tot zwart. Wanneer je een wenkbrauwpoeder kiest is het belangrijk om rekening te houden met de kleur van je haar en huid. Op de huid valt een poeder vaak donkerder uit dan dat het in de verpakking lijkt. Als je blonde wenkbrauwen hebt kan je het beste de meest lichte kleur kiezen. Daarmee geef je je wenkbrauwen net dat beetje extra, maar kan je ze er nog steeds natuurlijk uit laten zien. Grijs is een kleur die bij veel mensen goed past, deze tint past zich namelijk aan aan de huid en haren van je wenkbrauw. Over het algemeen geldt: kies een kleur die matcht bij je huid en haar voor een natuurlijk effect.

   Welke kleur wenkbrauwpoeder bij grijs haar?

   Wanneer je grijs haar hebt is het ook belangrijk om een kleur te kiezen die goed past bij jouw haar en huid. Een goede optie is om te kiezen voor een kleur die aansluit bij je haarkleur voordat de vergrijzing begon. En om het contrast met je gezicht niet te groot te maken kan je het best voor een tintje lichter gaan. Als dit niet werkt voor jou kan je ook gaan voor een taupe kleur, dit past bij vrijwel iedereen! Een kleur met een koele ondertoon sluit mooi aan bij het grijs van het haar, maar een donkere kleur kan ook een optie zijn, om je wenkbrauwen de eye-catcher van je gezicht te maken.

   Hoe maak je mooie wenkbrauwen met poeder?

   Om mooie wenkbrauwen te creëren met wenkbrauwpoeder is het belangrijk om de goede kleur en vorm te bepalen. Deze vorm kan je voor jezelf aangeven met een wenkbrauwpotlood door de lijnen te tekenen of stippen te zitten. Ook is het handig wanneer je je wenkbrauwharen in het gewenste model brengt met een borsteltje. Voor dit gewenste model kan je ook je wenkbrauwen epileren met een pincet zodat er geen haartjes buiten vallen op plekken waar je dit niet wilt. Vervolgens kan je het wenkbrauwpoeder op de gewenste plek gaan aanbrengen.

   Wenkbrauwpoeder met sjabloon

   Als je het lastig vindt om zelf de vorm van je wenkbrauw te bepalen en vorm te geven, kan je gebruikmaken van een wenkbrauwsjabloon. Deze vind je vaak in setjes, waarin je meerdere sjablonen krijgt van verschillende vormen om uit te kiezen. Kies een vorm die bij je past en creëer super makkelijk jouw ideale wenkbrauw!

   Hoe gebruik je wenkbrauwpoeder?

   Als je wenkbrauwen in vorm zijn gebracht, kan je beginnen met het aanbrengen van het wenkbrauwpoeder. Doe je dit zonder sjabloon, dan kan je het beste gebruikmaken van een hoekpenseel. Een hoekpenseel is een kleine kwast met schuin afgesneden stugge haartjes om het wenkbrauwpoeder makkelijk en precies aan te kunnen brengen. Gebruik je wel een sjabloon? Dan werkt een andere make-up kwast ook prima. In het stappenplan hieronder beschrijven we stap voor stap hoe je wenkbrauwpoeder aanbrengt.

   • Stap 1: Trek een strakke lijn langs de onderkant van je wenkbrauw. Gebruik hiervoor de schuine kwast.
   • Stap 2: Ga nogmaals met de kwast over de lijn als je minder haartjes hebt op een bepaalde plek.
   • Stap 3: Breng aan de bovenkant van je wenkbrauw een soortgelijke lijn aan. Dit doe je zodat je weet tot waar je de wenkbrauw in gaat kleuren.
   • Stap 4: Veeg vanaf de onderste lijn naar boven om je wenkbrauwen in te kleuren.
   • Stap 5: Check of je wenkbrauw begint op dezelfde lijn als de buitenkant van je neusvleugel. Als dit nog niet het geval is kan je dit bijwerken.
   • Stap 6: Borstel je wenkbrauwen door wanneer al het wenkbrauwpoeder is aangebracht. Zo voorkom je dat je wenkbrauwen er te donker en hard uitzien.

   Hoe blijft wenkbrauwpoeder langer zitten?

   Als je wilt dat je wenkbrauwpoeder beter en langer blijft zitten, kan je eerst gebruikmaken van een white stick. Breng daarna het wenkbrauwpoeder aan voor een nog beter resultaat. Ook kan je ervoor kiezen om je wenkbrauwen na het aanbrengen van het poeder te fixeren. Maak daarvoor bijvoorbeeld gebruik van een wenkbrauwgel. Wenkbrauwgel zorgt ervoor dat je wenkbrauwen beter in model blijven en dat het poeder beter blijft zitten. De wenkbrauwgel wordt hard en zorgt er zo voor dat het poeder en de haren de hele dag op hun plek blijven.

   Wenkbrauwpoeder waterproof

   Een andere tip om lang van je wenkbrauwpoeder te genieten, is te kiezen voor waterproof wenkbrauwpoeder. Als je kiest voor een waterproof wenkbrauwpoeder hoef je niet bang te zijn dat je wenkbrauwpoeder verdwijnt als je door de regen fietst. Ook kan je gewoon douchen en zwemmen met dit wenkbrauwpoeder en zal je het er niet afzweten. Waterproof wenkbrauwpoeder betekent alleen niet dat het ook veeg-proof is. Om te zorgen dat je je wenkbrauwpoeder niet per ongeluk wegveegt, kan je als aanvulling een wenkbrauwgel gebruiken.

   Wenkbrauwpoeder in de aanbieding

   Koop je wenkbrauwpoeder het liefste voor de beste prijs? Houd dan de Etos-folder en onze online acties in de gaten. Daar vind je regelmatig de beste aanbiedingen op wenkbrauwpoeders.

   Ben je ook op zoek naar andere make-up? Bekijk hier ons complete assortiment aan oogmake-up, lipmake-up en gezichtsmake-up.

   Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos-winkel. Wat je vraag ook is, we helpen je verder.

   Top
   Bekijk

   Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.