Alles voor jou bij

Naïf: natuurlijke verzorging voor baby's en kinderen

Uren kun je kijken naar de puntgave, tere huid van je baby. Daar wil je dan ook alleen het beste voor. Naïf is een verzorgingslijn voor de allerkleinsten. Pure kwaliteit, met alleen de ingrediënten die een baby écht nodig heeft. De babyverzorgingsproducten zijn gemaakt van natuurlijke oliën en extracten. Zodat je weet dat je het huidje van je kind een zachte verzorging geeft.

Verzachtende Bodylotion - met avocado- en amandelolie

Naïf Verzachtende Bodylotion is speciaal ontwikkeld voor de dunne en gevoelige babyhuid. Deze kun je gerust elke dag gebruiken voor je kind. De bodylotion hydrateert de babyhuid dankzij de slimme combinatie van natuurlijke ingrediënten. Zoals katoenzaadolie, zoete amandelolie, avocado-olie, macademia-olie en bisabolol (kamille).

Milde Baby Shampoo - met katoenzaad en tarweproteïne

Milde Baby Shampoo van Naïf prikt niet in de ogen. De babyshampoo is extra zacht voor de gevoelige hoofdhuid van je kind. Het product maakt babyhaartjes zacht en glanzend.
Gemaakt op basis van de beste ingrediënten die de natuur ons te bieden heeft. Zoals extract van katoenzaad en glutenvrije tarweproteïne.

Milde Wasgel - met katoenzaad en tarweproteïne

Milde Wasgel van Naïf is een zeepvrije formule. De milde wasgel heeft een reiniger die het beschermlaagje van de huid fonkelnieuw laat. De babyhuid voelt hierdoor lekker zacht aan. Fijn voor baby's oogjes: de gel prikt niet! Het natuurlijke babyverzorgingsproduct is gemaakt van onder meer extract van katoenzaad en glutenvrije tarweproteïne.

Zonnebrandcrème - met Shea Butter

Naïf Zonnebrandcrème SPF 50 beschermt en voedt de gevoelige huid van baby's en kinderen. De crème bevat natuurlijke ingrediënten, zoals Shea Butter en zinkoxide. Die beschermen de huid van je kindje met natuurlijke UV-filters tegen schadelijke invloeden van de zon. Deze fysische filters staan erom bekend minder reacties te veroorzaken bij de (allergie) gevoelige huid. De zonnebrandcrème heeft, net als de andere babyverzorgingsproducten van Naïf, een heerlijke, allergeenvrije geur. Baby geen allergische reactie, papa en mama geen stress!

Vette Crème - met katoenzaad- en amandelolie

Is de huid van je kleintje gevoelig en droog? Naïf Vette Crème verzorgt, beschermt en repareert deze kwetsbare babyvelletjes. Gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten zoals katoenzaadolie, zoete amandelolie, avocado-olie, macademia-olie en bisabolol (kamille).

Billencrème

De Billencrème van Naïf bevat ingrediënten die helpen om luieruitslag te voorkomen en te herstellen. De luiercrème is verrijkt met vitamine E en Bisabolol (kamille) voor een hydraterend effect. Daarnaast zit er in dit product van Naïf extra veel zinkoxide. Dit ingrediënt verzacht en beschermt schattige babybilletjes.

Milde Badolie - met katoenzaadolie

Naïf Milde Badolie verzacht, hydrateert en reinigt de (droge) babyhuid. Het badproduct lost op en maakt het water melkachtig. Zonder een vettige laag achter te laten. Wel zo fijn want je wilt niet dat je baby uit je handen glibbert. Op basis van natuurlijke oliën onder andere gemaakt met katoenzaadolie en bisabolol (kamille).

Verzachtende Baby Olie - met katoenzaadolie

De Verzachtende Baby Olie van Naïf wordt snel opgenomen door de babyhuid, zonder een vettige laag achter te laten. De olie hydrateert en beschermt de huid door middel van een combinatie van plantaardige oliën en essentiële vetzuren. Zo blijft je kleintje knuffelzacht. Gemaakt op basis van katoenzaadolie en bisabolol (kamille).

Naïf Helping Hand Wash in samenwerking met Unicef

Handen wassen is essentieel, ook voor (kleine) kinderen. In samenwerking met Unicef heeft Naïf een Hand Wash ontwikkeld die vrij is van chemische toevoegingen. De natuurlijke ingrediënten maken ook deze Hand Wash extra mild en dus ideaal voor de dunne en gevoelige baby- en kinderhuid. De Hand Wash is geheel in lijn geformuleerd met de overige producten van Naëf. Voor iedere verkochte handzeep doneert Naïf aan UNICEF.