Knallend veel voordeel tijdens Hé-Le-Maal Los

Ontdek aanbiedingen

Body&Fit

Eiwitrijke producten voor iedereen. Wat jouw fitness- en gezondheidsdoelen ook zijn, Body&Fit helpt je ze te behalen.

Whey Perfection

  • Ideaal om je dagelijkse eiwitinname een boost te geven
  • 22 gram eiwitten per portie
  • Suiker- en vetarm
  • Bevat alle negen essentiële aminozuren, waaronder de BCAA's leucine, isoleucine en valine
  • Verkrijgbaar in de smaken Vanilla, Chocolate, Strawberry en Banana

#FINDYOURFIT met Body&Fit

Body&Fit inspireert de wereld om een fitter en gezonder leven te leiden. Fit zijn kan op veel verschillende manieren. Wat belangrijk is, is dat je fit bent op de manier die bij jouw past. Welke gezondheid- en fitnessdoelen je ook hebt, het ruime assortiment van Body&Fit helpt je om jouw doelen te behalen. Van whey protein tot pre-workouts en van vitamines tot performance supplementen, je vindt bij Body&Fit alles wat je nodig hebt om je fit te voelen.

Wil je een gezond alternatief voor je dagelijkse voeding? Of ga je voor een volledig plantaardige levensstijl? Body&Fit heeft voor elk doel de juiste sportvoeding, snacks en supplementen. Of je nu op zoek bent naar de basics, of naar de beste performance producten om het maximale uit jezelf te halen.

Voldoende eiwitten eten is essentieel voor het lichaam voor de opbouw en instandhouding van spieren, botten, kracht en talloze andere lichaamsfuncties. Sommige mensen hebben meer eiwitten nodig, zoals kracht- en duursporters. Je kunt eiwitten binnenkrijgen via vlees, vis, zuivel, peulvruchten en andere voedingsmiddelen. Daarnaast kunnen eiwitpoeders en eiwitrijke snacks een uitkomst zijn voor iedereen die graag op een gemakkelijke manier meer eiwitten binnen wilt krijgen.


Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.