Body & Fit

Body & Fit

Body & Fit inspireert de wereld om een fitter en gezonder leven te leiden. Met meer dan twee decennia aan ervaring, is Body & Fit een marktleider op het gebied van innovatieve sportvoeding. De expertise is duidelijk terug te zien in het aanbod aan innovatieve producten. Welke ambitie je ook hebt, Body & Fit helpt het waar te maken met een groot aanbod aan unieke voeding, snacks en supplementen.

shop nu

De perfecte producten voor iedereen

Body & Fit inspireert de wereld om een fitter en gezonder leven te leiden. Welke ambitie je ook hebt, zij helpen het waar te maken. Naast de nieuwe look and feel, zijn er vijf Series gelanceerd; ESSENTIAL, PERFECTION, HERO, FOOD en VEGAN. Zo is er voor iedereen producten om unieke doelen te ondersteunen en zijn deze makkelijk te herkennen. Ben je op zoek naar de basics, of juist naar de nieuwste productinnovaties om het maximale uit jezelf te halen? Wil je een gezond alternatief voor je dagelijkse voeding of kies je voor volledig plantaardig? Body & Fit heeft voor elke wens de juiste sportvoeding, snacks en supplementen.

Eiwitten zijn onmisbare bouwstoffen voor je lichaam die je binnenkrijgt via peulvruchten, vis, vlees, zuivel en andere voedingsproducten. Sommige mensen hebben meer eiwitten nodig, bijvoorbeeld kracht- en duursporters. Eiwitpoeders kunnen een uitkomst zijn voor iedereen die baat heeft bij een verhoogde eiwitinname.

Artikel opslaan

Ontdek de PERFECTION Serie

Je kent eiwitpoeders waarschijnlijk als een makkelijke manier om je eiwitinname te verhogen. De Whey Perfection uit onze PERFECTION Serie is meer dan dat. Van deze poeder maak je gemakkelijk een hoogwaardige eiwitshake die bijdraagt aan de groei en instandhouding van je spieren.

  • Hoogwaardige blend van wei-eiwitisolaat, concentraat en hydrolysaat
  • 22 g eiwit per portie
  • Suiker- en vetarm
  • Bevat alle negen essentiële aminozuren
  • Perfect voor na het trainen of op elk ander moment van de dag om je eiwitinname een boost te geven
  • Verkrijgbaar in Vanilla, Chocolate, Strawberry en Banana smaak

De Whey Perfection lost zonder klontjes op in water, melk of andere vloeistoffen, waardoor je er in een handomdraai een klassieke shake van maakt. Het product is daarnaast ook geliefd om mee te kokkerellen en bakken, zo maak je van je favoriete recepten gemakkelijk een high-protein variant.

Shop Body & Fit

Welke ambitie je ook hebt, Body & Fit helpt het waar te maken.

€ 39.99
poeder
Spaar 39 punten
€ 39.99
poeder
Spaar 39 punten
€ 39.99
poeder
Spaar 39 punten
€ 39.99
poeder
Spaar 39 punten
€ 4.09
Spaar 4 punten
€ 1.85
Spaar 1 punt
€ 1.59
Spaar 1 punt
Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.