Body & Fit

Body & Fit: de juiste fit voor je lichaam

Body & Fit is op een missie om miljoenen mensen over de hele wereld te inspireren om van een fitter en gezonder leven te genieten. Of je nu een toegewijde bodybuilder bent of gewoon wat wilt afvallen voor je zomervakantie. Body & Fit is er voor iedereen!

Wat maakt Body & Fit anders?

Body & Fit begrijpt dat fitness niet voor iedereen hetzelfde is. Iedereen is anders en op zoek naar hun eigen idee van gezond. Daarom beloven zij je het juiste advies op maat. Body & Fit heeft een team van experts (beter bekend als passionals) dat 24/7 beschikbaar is om je te helpen en te inspireren op jouw reis naar gezondheid en welzijn.

Bij Body & Fit vind je het grootste assortiment aan producten. Ze staan bekend om de kwaliteit van hun eigen Body & Fit-producten maar verkopen ook een geweldig assortiment van andere merken. Daarnaast leveren ze de beste ervaring. Met geweldige klantenservice en snelle levering, is het geen wonder dat ze meer dan 10.000 vijfsterren klantbeoordelingen hebben ontvangen. Zij zijn het nummer één sportvoedingsmerk in Nederland en hebben 25 jaar ervaring in de branche. Daarnaast is Body & Fit ook actief in het Verenigd Koningkrijk, Duitsland en Frankrijk.De naam van deze nieuwe innovatie zegt het al! De Perfection Bar Deluxe staat voor hoge kwaliteit, een fantastische smaak en waanzinnige voedingswaarden. Deze double layer bar is gevuld met een zachte karamel-laag, krokante eiwit-crispies en wordt omhuld met een chocolade-coating. De Perfection Bar Deluxe is suikerarm en bevat per reep 20 gram hoogwaardige eiwitten. Eiwitten dragen bij tot de instandhouding van sterke botten en de spiermassa en ondersteunen snel herstel van de spieren na een training of sportprestatie.

Ontdek Body & Fit!

€ 1.75
€ 16.89
poeder
€ 1.60
€ 16.89
poeder
€ 9.99
poeder
€ 1.75
€ 1.60
€ 1.75
€ 9.99
poeder
Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.