Epitact

Epitact ondersteunt bij klachten als artrose, vermoeide en zwaar aanvoelende benen of corrigeert een Hallux Valgus (knobbel), “een correctie van de grote teen”. Epitact verlicht zonder de lichamelijke bewegingsvrijheid te beperken.

Epitact

  • Gebruikers geven Epitact een 9
  • Epitact verlicht pijn zonder de lichamelijke bewegingsvrijheid te beperken.
  • Epitact braces ondersteunt bij klachten als artrose of corrigeert een Hallux valgus (een correctie van de knobbel op de grote teen)
  • Alle Epitact producten zijn leverbaar in meerdere maten voor de juiste pasvorm

Epitact flexibele duimbrace

Deze flexibele duimbrace is ontwikkeld om gewrichtspijn als gevolg van duimartrose of osteoarthritis aan de duim te verlichten. De brace zorgt ervoor dat jij jouw duim in alle vrijheid kunt gebruiken en beperkt tegelijkertijd beschadigende microbewegingen. Dus fietsen, in de tuin werken of de dagelijkse werkzaamheden kunnen gewoon weer.

Epitact knie Physiostrap medical "epithelium flex"

Je gebruikt je knie zoveel dat je er bijna niet bij nadenkt. Tenminste, zolang je er geen last van hebt. Door de PHYSIOstrap te dragen verlicht je de pijn aan jouw knie en help je deze te ondersteunen (bij artrose, knieaandoeningen, zwakke gewrichtsbanden,...). Je draagt ‘m onzichtbaar onder je kleding voor de nodige ondersteuning. Door in beweging te blijven, hou je je spiermassa op peil en door je knie in de juiste positie te houden, wordt pijn voorkomen. Dat is winst bij elke stap!

Epitact Hallux Valgus dag corrigerende orthese

Iedereen heeft weleens pijnlijke voeten, maar voor wie last heeft van Hallux Valgus (1 op de 3 volwassenen) is het regel en geen uitzondering. De naam komt uit het Latijn en betekent ‘scheve teen’ en dat is precies wat er aan de hand is. Soms is het aangeboren, soms erfelijk, soms komt het door het dragen van slecht schoeisel. Hoe het ook zij: wie er last van heeft, trekt veel mooie schoenen niet meer aan. Door de corrigerende Epitact orthese dagelijks te dragen, wordt de Hallux valgus gecorrigeerd en ontwikkelt hij zich niet verder. Bovendien wordt de gewrichtspijn verlicht. De Hallux Valgus orthese is draagbaar in elke schoen.

Epitact Therapeutische Inlegzolen

Heb je last van zware benen? De therapeutische inlegzolen van Epitact bevorderen de bloedcirculatie bij iedere stap. De gepatenteerde inlegzolen hebben een drievoudige werking: 1. Vermindert de vermoeidheid in de benen 2. Verzacht de pijn in de benen 3. Vermindert het opgezwollen effect Deze inlegzolen van Epitact zorgen voor een onmiddellijk effect op de spierpom

 

 

 

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.