Oral-B Digitale Poetscoach

Oral-B Digitale Poetscoach

Professioneel schoon en gezonder tandvlees met artificiële intelligentie die je poetsstijl live analyseert en je begeleidt zodat je nooit een plekje mist. 75% van de gebruikers heeft gezondere tanden en tandvlees volgens hun tandartsen.

shop Oral-B

Artikel opslaan

Oral-B Digitale Poetscoach

  • Herkent jouw poetsstijl met behulp van artificiële intelligentie en bewegingssensoren
  • Vermindert de snelheid als je te hard poetst
  • Laat je weten wanneer je te lang op één plek poetst


De digitale poetscoach helpt je poetsen zoals je tandarts dat aanbeveelt

Elektrische tandenborstels die voorzien zijn van bewegingssensoren aangedreven door artificiële intelligentie kunnen jouw poetsstijl herkennen en je elke dag te begeleiden voor de beste resultaten. Het was nog nooit zo gemakkelijk om te poetsen zoals je tandarts dat aanbeveelt voor een superieure reiniging en gezonder tandvlees. Deze tandenborstel met Artificiële intelligentie beschermt je gevoelige tandvlees en helpt toekomstige problemen voorkomen: de combinatie van de revolutionaire Gum Guard-technologie, 360 SmartRing en de poetsdruksensor waarschuwen je, verminderen de snelheid als je te hard poetst en laten je weten wanneer je te lang op een plek poetst voor een zachtere poetsroutine. Ten slotte worden deze tandenborstels geleverd met een lithium-ion-batterij die meer dan 2 weken meegaat na 1 oplaadbeurt.

Oral-B iO-technologie

De beste reiniging ooit van Oral-B met revolutionaire iO-technologie voor een professioneel schoon gevoel en een zachte poetservaring.

Oral-B Poetsdruksensor

Grondige reiniging en gezonder tandvlees met 360 graden tandvleesdrukcontrole die waarschuwt als je te hard poetst.Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.