Oral-B iO-technologie

Oral-B iO technologie

De beste reiniging ooit van Oral-B met revolutionaire iO-technologie voor een professioneel schoon gevoel en een zachte poetservaring. De iO technologie is ontworpen voor mensen met gevoelige tanden en tandvlees en combineert de unieke ronde borstelkop van Oral-B met zachte microtrillingen voor een frisse, schone mond en 100% gezonder tandvlees in één week

shop Oral-B

Artikel opslaan

Oral-B iO-technologie

  • Zachte microtrillingen voor een frisse, schone mond en 100% gezonder tandvlees in één week
  • Interactief display geeft essentiële informatie voor een optimale reiniging
  • 5 slimme poetsstanden om je poetsbeurt te personaliseren


iO technologie voor een buitengewone poetservaring

Oral-B heeft zijn uiterste best gedaan om een poetservaring te creëren die alle klassen overtreft. Meer dan alleen een vooruitgang in technologie om techniek van wereldklasse te integreren - voor de meest grondige, zachte en stille reiniging van je leven. Meer dan design om een echt toestel van verlangen te creëren – met een strakke look voor de meest gewilde technologie. Als je van een manuele naar een elektrische tandenborstel overschakelt, poets je uiteraard beter. Maar als je van een elektrische tandenborstel naar een iO overschakelt, ga je van een gewone naar een werkelijk buitengewone ervaring die je op een andere manier ziet, hoort en voelt.

Interactief display

Het interactieve display geeft essentiële informatie weer: inclusief poetsstanden en herinnering ter vervanging van de kop, begroet je als je hem opstart en geeft je een glimlach als je goed hebt gepoetst. Artificiële intelligentie herkent je poetsstijl en begeleid je om heel je gebit te poetsen zodat je nooit een plekje overslaat.

Slimme poetsstanden

Elektrische tandenborstels met iO-technologie beschikken over 5 slimme poetsstanden om je poetsbeurt te personaliseren: Dagelijkse reiniging, Gevoelige tanden, Tandvleesverzorging, Intense reiniging en Whitening.

Oral-B Digitale Poetscoach

Professioneel schoon en gezonder tandvlees met artificiële intelligentie die je poetsstijl live analyseert en je begeleidt tijdens het poetsen.

Oral-B Poetsdruksensor

Grondige reiniging en gezonder tandvlees met 360 graden tandvleesdrukcontrole die waarschuwt als je te hard poetst.Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.