Oral-B Poetsdruksensor

Oral-B Poetsdruksensor

Grondige reiniging en gezonder tandvlees met 360 graden tandvleesdrukcontrole die waarschuwt als je te hard poetst. Voor echte reiniging: verwijdert bacteriën door 100% meer tandplak te verwijderen dan een manuele tandenborstel.

shop Oral-B

Artikel opslaan

Oral-B Poetsdruksensor

  • De slimme poetsdruksensor geeft rood, wit of groen weer om optimaal te poetsen
  • Helpt langer te poetsen met de ingebouwde timer van 2 minuten
  • Meldt om de 30 seconden dat je een andere zone moet poetsen


Verbeterde poetsdruksensor

De elektrische tandenborstels met poetsdruksensoren helpen je je gevoelige tandvlees te beschermen met de 360 poetsdrukcontrole die de poetssnelheid vermindert en je waarschuwt als je te hard poetst. De verbeterde slimme poetsdruksensor geeft rood, wit of groen weer om te waarschuwen of je te hard, te zacht of met de juiste hoeveelheid druk poetst.

Oral-B iO-technologie

De beste reiniging ooit van Oral-B met revolutionaire iO-technologie voor een professioneel schoon gevoel en een zachte poetservaring.

Oral-B Digitale Poetscoach

Professioneel schoon en gezonder tandvlees met artificiële intelligentie die je poetsstijl live analyseert en je begeleidt tijdens het poetsen.Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.