Philips Avent

Philips Avent fopspenen ondersteunen de natuurlijke ontwikkeling van je baby. Ontdek nu onze nieuwste designs bij Etos. Ook verkrijgbaar in Glow in the Dark, gemakkelijk te vinden in het donker.

Philips Avent

  • Ondersteunt de natuurlijke mondontwikkeling van je baby
  • 98% van de baby's accepteert onze speen
  • Ook verkrijgbaar in Glow in the Dark, gemakkelijk te vinden in het donker
  • Ontdek onze nieuwste designs

Philips Avent

Philips Avent fopspenen zorgen voor comfort in elke fase & ondersteunen de natuurlijke mondontwikkeling van je baby. Het assortiment van Philips Avent zorgt ervoor dat je de fopspeen vindt die het beste bij jouw baby past. 98% van de baby's accepteert onze Philips Avent fopspeen

Philips Avent ultra soft fopspeen

Deze fopspeen is ideaal voor de gevoelige huid. Het superzachte* flexibele schildje volgt de rondingen van de wangen van je baby, voor minder huidvlekken, minder irritatie en meer comfort.

Philips Avent ultra air fopspeen

Kalmeer je baby met een fopspeen die de huid laat ademen. Deze fopspeen heeft extra grote gaten om de huid droog te houden. Het lichtgewicht schildje is ontworpen voor maximale luchtdoorlating. Deze fopspeen is ook beschikbaar in Glow in the Dark, gemakkelijk te vinden in het donker zonder dat je het licht in de kamer hoeft aan te doen.

Philips Avent Soothie

De soothie met hartvormige schild volgt de natuurlijke contouren van het gezicht van je baby, zodat het maximaal comfort biedt zonder tegen zijn of haar neusje te stoten. Je kunt je vinger in de speen plaatsen zodat je een band met je baby kunt vormen door hem of haar te helpen zuigen.


Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.