Rhinicur

Rhinicur

Allergenen, stof en ziekteverwekkers zorgen heel het jaar door voor verstopte neuzen en belaste luchtwegen. Een neusspoeling wordt preventief tegen een verkoudheid gebruikt en verschaft verlichting als de verkoudheid al is uitgebroken – zo kunt u meteen weer vrij adem halen.

shop nu

Voor een zachte en grondige reiniging van de neus

Allergie en verkoudheid kunnen je het leven echt moeilijk maken. Eens een verkoudheid is uitgebroken, houdt ze je zeven tot tien dagen lang gezelschap. Ook mensen met pollenallergie klagen vaak wekenlang van een lopende neus, niesbuien en een onaangename kriebel in de neus. Om belastende symptomen te voorkomen of om te vermijden dat een verkoudheid erger wordt, is het belangrijk de luchtwegen goed te verzorgen – het beste doe je dit al vanaf de eerste kriebel in de neus.

Neusdouche van Rhinicur

Met een neusdouche van Rhinicur® en Rhinicur® neusspoelzout wordt dit kinderspel. De neusspoeling helpt om de neusslijmvliezen vochtig te houden, maakt taai slijm los en spoelt ziekteverwekkers, allergenen en vuil eenvoudig weg. Het verlicht onaangename symptomen en helpt sneller te genezen. Voor een gewenningseffect hoef je bij de neusdouche niet te vrezen: het Rhinicur® neusspoelzout multimineral is een mix van mineraalzouten die niet verslavend werkt – de perfecte aanvulling bij de Rhinicur® neusdouche.

Dankzij het gepatenteerde klepsysteem van de Rhinicur® neusdouche kunnen ook de bovenste neusholtes worden gespoeld. De neusdouche is erg gemakkelijk in gebruik. Voor kinderen vanaf 3 jaar en ouder is er de Rhinicur® neusdouche voor kinderen in een kleurrijk vis-design.

Artikel opslaan


Wanneer gebruik je Rhinicur?

Wanneer de eerste pollen rond dwarrelen of de eerste tekenen van een verkoudheid opduiken, helpt een neusspoeling met neusspoelzout. De neus reinigen met de Rhinicur® neusdouche is praktisch kinderspel en biedt veel voordelen.

In de volgende situaties wordt de Rhinicur® neusdouche aangeraden:
  • Bij vaak voorkomende neusverkoudheid
  • Om verkoudheden te voorkomen
  • Bij droge neus en harde korstjes
  • Bij sterke stof- en/of vuilbelasting
  • Bij pollenallergie (hooikoorts)
  • Bij chronische ontstekingen van de neus en bijholten Rhino(sinusitis)
  • Na heelkundige ingrepen aan de neus en bijholten
  • Bij neiging tot snurken wegens catarre

Shop Rhinicur

Online bijna uitverkocht
€ 18.59
Spaar 18 punten
Online bijna uitverkocht
€ 8.25
poeder
Spaar 8 punten
Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.