Solgar Vitamins

Solgar Vitamins

Nieuw bij Etos: Solgar Vitamins. Hoogwaardige natuurlijke voedingssupplementen, op wetenschappelijke basis. Nu verkrijgbaar in onze winkels én online.

Shop Solgar Vitamins


Solgar heeft al meer dan 70 jaar passie voor gezondheid en welzijn. Hun missie en ambitie is het creëren van de meest hoogwaardige natuurlijke voedingssupplementen, op wetenschappelijke basis. Kwaliteit staat hierbij centraal.

Wetenschap is de basis

Solgar producten zijn samengesteld en gedoseerd op basis van onderbouwd wetenschappelijk onderzoek naar de functies en werking van voedingsstoffen in het lichaam.

Verantwoorde ingrediënten en hypoallergeen

Solgar producten zijn zo veel mogelijk natuurlijk, van plantaardige oorsprong en afkomstig van duurzame teelt. De producten bevatten geen synthetische kleur- en smaakstoffen en zijn waar mogelijk, vrij van suiker, zuivel, zout, gist, gluten en zetmeel. Daarnaast is het grootste deel van het Solgar assortiment geschikt voor vegetariërs, vegan en kosher.

De hoogste kwaliteitsnormen

Als een van de weinige in de branche produceert Solgar zelf de producten aan de hand van strikte richtlijnen. Zo wordt elke stap in het proces zorgvuldig gecontroleerd, van grondstof tot eindproduct. Elk product is dus nauw gecontroleerd op onder andere zuiverheid, optimale versheid én werkzaamheid.

Solgar en duurzaamheid

Solgar gaat in het gehele productieproces bewust om met haar ecologische voetafdruk en ondersteunt daarnaast projecten die bijdragen aan een duurzame samenleving.

Daarnaast zijn de Solgar producten verpakt in recyclebare, donkere glazen potten. Niet alleen duurzaam en herbruikbaar, maar ook beter voor het product. Voedingsstoffen kunnen namelijk oxideren door invloeden zoals lucht en licht. Het donkere glas laat vrijwel geen lucht of licht door waardoor de Solgar producten hun kwaliteit behouden.

Solgar Vitamins

Op zoek naar hoogwaardige, natuurlijke voedingssupplementen? Ontdek het assortiment!

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.