Weleda

Weleda: 100% natuurlijke verzorging

De natuur biedt ons het beste om onze huid te verzorgen en in balans te houden. Daarom ontwikkelt Weleda producten met 100% natuurlijke ingrediënten. Om de natuur en biodiversiteit in Nederland te beschermen werkt Weleda al jaren samen met Natuurmonumenten en Naturalis. Wanneer je Weleda koopt, zorg je niet alleen goed voor jezelf, maar draag je ook nog bij aan het behoud van biodiversiteit in Nederland. Dat is mooi toch!

shop nu


Al bijna 100 jaar staat zorg voor mens en natuur bij Weleda centraal. Het bepaalt wie ze zijn en wat ze doen. Maak kennis met Weleda. Hun missie is om de natuur bij ons terug te brengen. Om goed voor haar te zorgen en zuinig op haar te zijn. Weleda gebruikt uitsluitend ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong. Omdat je dit als merk niet alleen kan claimen, maar ook moet kunnen bewijzen, gebruikt Weleda het NATRUE-kwaliteitslabel: het strengste internationale keurmerk voor natuurcosmetica. Dit biedt jou de garantie dat alle Weleda producten uitsluitend 100% natuurlijke ingrediënten bevatten.

Weleda biedt producten voor het hele gezin, van top tot teen. Natuurlijke huidverzorging geschikt voor ieder huidtype. Dat komt door de samenstelling van de puur natuurlijke stoffen die erin zitten. Je lichaam herkent dit als eigen. De natuurlijke verzorgingsproducten van Weleda versterken en ondersteunen processen in onze huid op een natuurlijke manier. Alle ingrediënten in de producten van Weleda beschikken over een eigen en unieke en waardevolle werking. Zo bevat bijvoorbeeld de babyverzorging extract van Calendula voor een zachte verzorging van de tere babyhuid.

Dankzij de zorgvuldig samengestelde formules en hoogkwalitatieve ingrediënten zijn Weleda producten mild voor de huid en worden ze zeer goed verdragen. Om deze garantie te kunnen bieden, wordt elk product dermatologisch getest door een onafhankelijk instituut. Een goed verzorgingsproduct is niet alleen zacht voor de huid, maar zorgt er ook voor dat het de natuurlijke processen in de huid ondersteunt daar waar het nodig is. Daarom worden alle Weleda producten op werkzaamheidsparameters zoals hydratatie, gladheid of huidelasticiteit getest.

Natuurlijke ingrediënten
De natuur heeft een aantal ingrediënten voor een mooie en gezonde huid al gewoon in huis. Daarom teelt Weleda hun grondstoffen op een biologische manier en proberen ze minder water en energie te gebruiken. De verpakkingen van Weleda producten zijn zo duurzaam mogelijk. En ook bij het verpakken en verzenden gaat Weleda duurzaam te werk. Ze gebruiken onder andere de volgende natuurlijke ingrediënten in hun producten:

 • Pure plantaardige oliën:
  Bevatten essentiële vetzuren en antioxidanten die de huid voeden, soepel houden en beschermen. 

 • Krachtige plantenextracten:
  Ieder plantenextract heeft zijn eigen waardevolle en unieke werking. Neem bijvoorbeeld het extract van driekleurig viooltje wat gebruikt wordt voor Skin Food. Deze zorgt voor een vochtinbrengende en beschermende invloed van de huid. Wat het zeer geschikt maakt voor de verzorging van een droge of gevoelige huid. 

 • Natuurlijke etherische oliën:
  Geven een unieke geur en dienen direct voor een lange houdbaarheid van het product. Dankzij natuurlijke etherische oliën worden er geen synthetische conserveermiddelen gebruikt. 
   

Puur natuur net zoals jij

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.