Ga terug naar Verzorging

Gum Tandenborstels

3 Resultaten
Gum

Filters

Filter - Tandenborstels
Filter - Prijs
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

Relevantie
€ 3,99
€ 14,95
€ 3,49

Gum tandenborstel kopen

Ben je op zoek naar een goede tandenborstel die je helpt om je gebit schoon en gezond te houden? Probeer dan eens een Gum tandenborstel. Met de tandenborstels van Gum heb je het juiste gereedschap om je gebit zijn dagelijkse verzorging te geven. Met alleen een tandenborstel krijg je uiteraard niet dat stralende gebit. Bekijk daarom ook ons assortiment aan tandpasta. Je tandarts heeft je vast wel eens verteld dat flossen, stoken of ragen belangrijk is voor een gezond tandvlees en om etensresten te verwijderen. Maak je tandvlees en je tandarts blij en ga aan de slag met flosdraad, tandenstokers of tandenragers. Als je de verzorging van je mond compleet wilt maken, kun je mondwater gebruiken. Vind je dat je tanden wel wat witter mogen? Bekijk dan eens ons assortiment aan whitening producten. Poets je liever elektrisch? Ook dan ben je bij Etos aan het juiste adres. Bekijk hier ons assortiment aan elektrische tandenborstels. Bekijk ook ons assortiment aan tandenborstels van andere merken, zoals Oral-B, Jordan en Aquafresh.

Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel. Wat je vraag ook is, we staan voor je klaar.

Gum tandenborstel aanbieding

Een Gum tandenborstel kopen voor een betaalbare prijs? Houd dan de aanbiedingen of de Etos folder in de gaten en blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen.

Bekijk winkelmandje