Artikel opslaan

Over Etos

Image alt text

Franchising bij Etos

Wil je in aanmerking komen voor een franchiseplaats bij Etos? Nieuwe franchisenemers zijn altijd welkom. Op deze pagina vind je alle informatie over franchising en wat je moet doen om franchisenemer bij Etos te worden.

Gezonde balans

Etos telt op dit moment ruim vijfhonderd winkels, verspreid over heel Nederland. Hiervan is ongeveer de helft eigendom van Etos, de overige winkels zijn franchisewinkels. Dit is een bewuste en gezonde balans.

Over Etos

Etos staat voor lage prijzen, een zeer uitgebreid en gevarieerd assortiment, uitstekende service en prettige winkels.

Franchising bij Etos

Franchising bij Etos betekent een dynamische wisselwerking tussen lokaal ondernemerschap en werken binnen een sterke, landelijke retailformule. Vanuit het Etos hoofdkantoor in Zaandam wordt door onze specialisten het volgende georganiseerd:

  • De winkelformule
  • De centrale inkoop
  • Een uitgebalanceerd assortiment
  • Het actiebeleid
  • De landelijke marketing

Ondersteuning in de bedrijfsvoering

Elke franchiseondernemer kan rekenen op professionele ondersteuning in de bedrijfsvoering. Die ondersteuning is georganiseerd vanuit drie marktgebieden.

Elk marktgebied, met zowel eigen- als franchisewinkels, staat onder beheer van een manager marktgebied. Deze manager combineert inzicht in zijn regio met kennis van het centrale Etos-beleid. Hij stuurt een team aan van operationeel managers. Elk van deze praktijkmensen is het vaste aanspreekpunt voor een groep van ongeveer vijfentwintig winkels.

Franchisenemer bij Etos: wat houdt het in?

Als ondernemer heb je door de professionele ondersteuning de handen vrij voor het management van jouw eigen winkel: voor personeelsbeleid, administratie en financiën. Daarnaast komen jouw ondernemerschap en visie vooral tot uiting in de wijze waarop je een eigen, lokale klantenkring opbouwt.

Fee en distributiekosten

Als franchisenemer betaal je twee bedragen aan Etos: de fee en de distributiekosten. Met de fee, een percentage van de inkoopwaarde van jouw winkel, koop je een plaats in een uitstekende en professionele organisatie. Met deze fee kun je gebruik maken van alle ondersteuning die vanuit het hoofdkantoor geboden wordt. Met de distributiekosten betaal je voor het logistieke proces in het distributiecentrum en de levering van goederen.

Franchisenemer worden?

Wil je meer informatie ontvangen of in aanmerking komen voor een franchiseplaats bij Etos? Neem dan contact op met het Ahold Delhaize franchise-team

 

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.