Over Etos: Sinds 1919... altijd vernieuwend!

Etos staat al sinds 1919 voor je klaar met het beste advies, goede producten en interessante acties. En dat blijven we doen! Altijd met de focus op de behoeften en wensen van onze klanten. Nu en in de toekomst.

Etos begrijpt de klant als geen ander en maakt al bijna honderd jaar beauty, gezondheid en persoonlijke verzorging voor iedereen betaalbaar. Elke dag, een leven lang. Je vindt er alles wat je nodig hebt én bij Etos kun je altijd vertrouwen op een persoonlijk en deskundig advies. Etos heeft passie voor 't helpen en inspireren van klanten om gezonder en gelukkiger te leven. Al sinds 1919.

Hoe de tijden ook zijn veranderd, deze filosofie vormt na al die jaren nog steeds de basis van het merk. Omdat we zo trots zijn op onze roots, krijgt het logo van toen weer een prominente plek als gezicht van Etos. En dat niet alleen, omdat we bij Etos vernieuwing ook hoog in het vaandel hebben, betekent dat - naast onze vertrouwde aantrekkelijke prijzen en goede deals - ook nieuwe producten, diensten en activiteiten. We willen natuurlijk wel de beste drogist blijven, waar je het meeste waar voor je geld krijgt!

Wat te verwachten?

Naast een nieuw logo, krijgen alle producten van het Eigen Merk een restyling. Dit is nu al te zien door de recente lanceringen van de voetverzorgingslijn en het douche- en theeassortiment. Daarnaast krijgt onze make-up afdeling een make-over. We introduceren een compleet nieuw make-up assortiment, met de musthave Etos Mascara.

FUN FACTS

  • Wist je dat de naam Etos een afkorting is en voor Eendracht, Toewijding, Overleg en Samenwerking staat?
  • De eerste winkelmedewerkers van Etos waren verpleegkundigen.
  • Inmiddels telt Etos 5.000 gepassioneerde experts die alles weten over beauty, gezondheid en persoonlijke verzorging.
  • Etos werd in 2018 voor de 7e keer uitgeroepen tot Beste drogisterijketen van Nederland.

OVER ETOS

Etos is voor de 7e keer verkozen tot de Beste Drogist van Nederland. Dat heeft onafhankelijk marktonderzoekbureau GfK vandaag bekend gemaakt. Uit het onderzoek - verricht onder 6000 consumenten - komt Etos als beste naar voren in vijf categorieën. Vooral op personeel en kwaliteit van de artikelen scoort Etos goed, namelijk boven de 8. Het is de zevende keer in de afgelopen 8 jaar dat Etos door consumenten is gekozen als Beste Drogisterij van Nederland.

Etos maakt persoonlijke verzorging bereikbaar voor iedereen in Nederland. We geloven dat met een goede verzorging de wereld aan je voeten ligt. Elke dag staan 5.000 medewerkers klaar om klanten te verwelkomen en hen een deskundig en betrouwbaar advies te geven.

Het assortiment bestaat uit gezondheids-, lichaamsverzorging-, baby- en beautyproducten, aangeboden in A-merk en een goed en voordelig eigen merk. Etos werd in 1919 opgericht als coöperatie voor werknemers van het Philips concern en in 1931 geprivatiseerd onder de naam Etos. Sinds 1973 is het bedrijf onderdeel van Ahold, tegenwoordig Ahold Delhaize.