welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  filters

  welkom terug!

  Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

   filter - Oogmaskers
   filter - Prijs
   4 Resultaten
   Product overzicht en filters zijn verfijnd.

   producten

   € 7.95
   € 3.49
   € 19.99
   € 2.99
   • Vóór 22:00 uur besteld, binnen 2 werkdagen gratis bezorgd.
   • Vóór 22:00 uur besteld, binnen 2 werkdagen gratis bezorgd.
   • Gratis retourneren
   • Spaar voor korting

   Oogmasker kopen

   Slaap jij ook zo slecht wanneer het te licht is in je kamer? Probeer dan eens een oogmasker! Een oogmasker sluit je af van het licht in je slaapkamer, waardoor je beter kunt slapen. Een ideale oplossing als je bijvoorbeeld nachtdiensten draait en overdag slaapt. Etos biedt een ruim assortiment slaapmaskers aan van merken zoals Sundaze, AfterSpa en Ohropax. Kies voor een comfortabel en zacht slaapmasker die geen druk geeft op je oogleden.

   Sluit je met behulp van goede oordopjes nog beter af van je omgeving. Maak gebruik van een heerlijke kruik of pittenzak om lekker te kunnen ontspannen of je gewoon op te warmen tijdens de koude wintermaanden. Heb je moeite met ontspannen? Steek dan voor het slapen gaan een geurkaars aan met een relaxte geur: deze helpt je ontspannen vlak voor het slapen gaan. Draagt dit niet genoeg bij aan een goede nachtrust? Misschien dat onze slaapsupplementen je hierbij kunnen helpen.

   Vergeet je oogmasker ook niet mee te nemen wanneer je op vakantie gaat. Zo kun je ook tijdens de reis wat uurtjes slaap meepakken. Pak meteen ook een nekkussen van Sundaze in! Zo kom je een stuk meer ontspannen aan op je eindbestemming!

   Heb je nog vragen of wil je graag persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel.

   Oogmasker aanbieding

   Je betaalt natuurlijk liever niet teveel voor jouw oogmasker. Houd daarom onze online aanbiedingen of de Etos folder goed in de gaten. Zo mis je nooit meer de beste oogmasker aanbiedingen.

   bekijk winkelmandje

   Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.