Welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  filters

  Welkom terug!

  Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

   Sorteren

   5 Resultaten
   Product overzicht en filters zijn verfijnd.

   producten

   € 8.39
   creme
   € 2.99
   € 3.99
   € 2.75
   € 11.29
   creme
   • Vandaag besteld? Maandag gratis bezorgd.
   • Vandaag besteld? Maandag gratis bezorgd.
   • Gratis retourneren
   • Spaar voor korting

   Producten tegen eelt kopen

   Overtollig eelt kan op den duur veranderen in een likdoorn of kloof. Dit zijn voetongemakken waar je veel last van kunt krijgen. Het is daarom belangrijk om de hoeveelheid eelt op je voeten in toom te houden en de huid te verzachten. Koop daarvoor bijvoorbeeld een verzorgende eeltcrème! Heb jij last van veel eelt op je voeten en wil je daar vanaf? Etos verkoopt diverse producten tegen hardnekkig en overtollig eelt van merken zoals Hansaplast, Gehwol, Scholl en Kneipp. Heb je een vraag over een van onze producten of wil je advies over het product dat jij het beste kunt kopen om je eelt te behandelen? Breng dan een bezoek aan een Etos winkel bij jou in de buurt en stel daar je vraag aan een van onze medewerkers.

   Aanbieding op product tegen eelt

   Koop jij het liefst producten wanneer ze in prijs verlaagd zijn? Houd dan deze pagina en de Etos folder goed in de gaten. Zo blijf je altijd op de hoogte van mooie aanbiedingen op producten tegen eelt of andere voetongemakken!

   Bekijk

   Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.