ga terug naar Gezondheid

KidsClin Waterpokken

Welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  filters

  Welkom terug!

  Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

   KidsClin
   Filter - Waterpokken

   Sorteren

   Sorteer
   1 Resultaten
   KidsClin
   Product overzicht en filters zijn verfijnd.

   producten

   Bijna uitverkocht
   € 19.85
   medisch hulpmiddel, mousse
   • Gratis bezorging vanaf €30
   • Gratis bezorging vanaf €30
   • Gratis retour binnen 30 dagen
   • Korting op Etos Merk met Etos Extra

   Kidsclin waterpokken kopen

   Heeft je kind waterpokken? Bekijk dan eens de producten van Kidsclin. Deze geven je kind meteen verlichting van de jeuk en bieden de geïrriteerde verkoeling en verzachting. De Kidsclin waterpokken producten verminderen bovendien de neiging om te krabben, waardoor de huid sneller herstelt. Let op: dit is een medisch hulpmiddel. Gebruik dit product alleen als je goed geïnformeerd bent en lees voor gebruik altijd de bijsluiter. Liever de waterpokken behandelen met een ander product? Geen probleem! Wij hebben namelijk ook anti-waterpokken middelen van diverse andere merken, zoals Drs Leenarts, VSM en donttellmum.

   Meer weten of wil je persoonlijk advies? Lees dan ons artikel over waterpokken of breng een bezoekje aan de dichtstbijzijnde Etos winkel. Wat je vraag ook is, we staan voor je klaar.

   Kidsclin waterpokkenschuim

   Op zoek naar Kidsclin waterpokkenschuim? Dan ben je bij Etos aan het juiste adres! De waterpokkenschuim van Kidsclin helpt het ontstaan van infecties te voorkomen en ondersteunt het natuurlijke genezingsproces van de huid. Door de handige mousse breng je Kidsclin waterpokkenschuim eenvoudig aan op de juiste plekken. Heeft je kind een gevoelige huid? Ook dan kun je dit product gemakkelijk gebruiken. Het bevat namelijk enkel natuurlijke ingrediënten en is parfumvrij!

   Kidsclin waterpokkenschuim aanbieding

   Wil jij Kidsclin waterpokkenschuim voor een zacht prijsje kopen? Houd dan onze aanbiedingen of de Etos folder in de gaten en blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen!

   Top

   Wegens een technische storing zijn sommige pakketten helaas vertraagd. Onze excuses voor het ongemak

   Bekijk

   Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.