sandd kerstzegels

Etos kerstzegels

Aandacht voor elkaar: de liefste kerstkaarten verstuur je bij Etos met de Sandd kerstzegels. Stuur 20 mooie boodschappen voor €12. Nu te koop in een van onze Etos winkels. Mooi wat iets kleins kan doen.

Sandd kerstzegels

Geef aandacht. Misschien wel het grootste goed. En hoe kun je dat beter laten zien dan met een zelfgeschreven kaart? Etos heeft dit jaar wederom samen met Sandd een unieke kerstzegel ontworpen. Stuur daarom een kerstkaart met een goed gevoel.

Waar koop je de Sandd kerstzegels

Je kunt de Sandd kerstzegels kopen in een van onze Etos winkels. Heb je nog geen kerstkaarten? Dit jaar verkopen we in de winkel ook bijpassende kerstkaarten.

Waar lever je de kerstzegels in?

Vanaf 18 November kun je jouw kerstpost inleveren in de speciale brievenbussen in de Etos winkels. Alle post die voor 18 december 17:00 wordt ingeleverd, probeert Sandd voor de Kerst te bezorgen.

Geldigheid van de Sandd kerstzegels

Je kunt de kerstzegels tot en met 3 januari 2020 gebruiken.

Voorwaarden Sandd kerstzegels

  • De Etos kerstzegels zijn in alle Etos winkels verkrijgbaar van 18 november t/m 31 december 2019.
  • Etos kerstzegels kunnen gebruikt worden t/m 3 januari 2020.
  • Je kunt je kerstpost vanaf 18 november in de brievenbus doen in elke winkel waar de Etos kerstzegels verkocht worden.
  • Sandd streeft ernaar om alle post binnen 5 dagen te bezorgen.
  • Voor de kerstpost die vóór woensdag 18 december 17.00 uur in de brievenbus zit, stelt Sandd alles in het werk om deze nog vóór de Kerst te bezorgen.
  • Deponeer je post met Etos kerstzegels alleen in de speciale brievenbussen in Etos winkels. NIET in de ORANJE brievenbus van PostNL.
  • Heb je wel post in een PostNL brievenbus ingeleverd? Dan wordt je post met ruim twee weken vertraging alsnog bezorgd.
  • De Etos kerstzegel is alleen te gebruiken voor post van 0-50 gram. Voor verzending binnen Nederland plak je 1 zegel, binnen Europa 2 zegels en buiten Europa 3 zegels.
Bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.