Alternative text missing

Etos Baby luierabonnement

Met het Etos Baby luierabonnement weet je altijd zeker dat je genoeg luiers, billendoekjes en babyvoeding in huis hebt. Met de vertrouwde kwaliteit en altijd voor een vaste, lage prijs. Een flexibele luierservice, die je op elk moment kunt wijzigen, pauzeren en opzeggen.

Het is momenteel niet mogelijk om een nieuw abonnement af te sluiten, wel kan je jouw huidige abonnement wijzigen.Ga voor gemak: alles wat je nodig hebt, altijd met korting en gratis thuisbezorgd.

  • Altijd korting op je luiers en doekjes
  • Maatje groter? Extra doekjes? Zo geregeld
  • Een box overslaan of pauzeren? Geen probleem

Hoe werkt het?

Stel je babybox samen

Stel je abonnement samen

Kies de maat luiers die jouw kindje draagt. Je kunt ook billendoekjes en babyvoeding toevoegen. Kies vervolgens jouw gewenste bezorgfrequentie en wij doen de rest!

Stel je babybox samen

Automatisch gratis thuisbezorgd

Nooit meer sjouwen met die grote en onhandige pakken. Wij bezorgen je box gratis en op een dag naar keuze. Ga je op vakantie? Dan zet je je abonnement gemakkelijk op pauze.

Stel je babybox samen

Eenvoudig aanpasbaar

Elke levering kun je je abonnement aanpassen. Een andere luiermaat of extra doekjes? Zo geregeld. Je kunt ook extra producten meebestellen. Tandpasta, vitamine D druppels, deodorant of dagcrème? Kan allemaal!

Artikel opslaan

Prijsvoordeel luierabonnement
Naast gemak ook voordelig

Met een startbedrag van €22,45 voor 5 pakken luiers is het Etos Baby luierabonnement het goedkoopste luierabonnement op de markt. Naast je maandelijkse luiers is het bij ons ook mogelijk om doekjes en voeding toe te voegen aan je abonnement. En als je een keer deo voor jezelf of vitamine D voor je kindje nodig hebt kun je deze eenmalig aan je bestelling toevoegen!
Meer weten over het Etos baby luierabonnement?

Waarom het Etos Baby luierabonnement?

Met het Etos Baby abonnement hoef jij je niet meer druk te maken over de voorraad luiers, billendoekjes en babyvoeding in huis. Wij nemen die taak graag uit handen, zodat jij tijd overhoudt voor de dingen die er echt toe doen. Met de luierservice heb je niet alleen alles op tijd in huis, je krijgt ook extra voordeel. Je ontvangt namelijk standaard korting op je luiers en doekjes. Ook fijn: het luierabonnement groeit met je mee. Of je baby nu toe is aan een maatje groter of je wel wat extra doekjes kunt gebruiken: dit is zo geregeld. Wil je je abonnement weer opzeggen of een keer een luierbox overslaan? Geen zorgen, dit kan op elk moment. Je blijft dus flexibel en zit nergens aan vast. Meer weten? Hierboven vind je de meest gestelde vragen.

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.