Alles voor jou bij

Beautygloss accessoires

Mascha Feoktistova is Nederlands nummer 1 beauty vlogger. Met haar blog Beautygloss deelt zij al jarenlang haar beauty tips en tricks met duizenden volgers per dag. Talloze vrouwen zijn geïnspireerd geraakt door haar liefde en passie voor beauty. In samenwerking met Eyelure heeft zij haar eigen sensationele wimperreeks uitgebracht, maar komt nu met een nieuwe collectie: nepnagels! In samenwerking met Elegant Touch zijn drie verschillende kleuren en soorten nepnagels ontstaan, exclusief te koop bij Etos!


Nails

Deze all-in-one manicure set bevat 24 nagels in 10 verschillende maten en zorgt voor mooie en perfecte nagels binnen enkele minuten. De lijm om de nagels aan te brengen zit erbij, en zorgt voor een fantastisch resultaat tot wel 10 dagen (mits goed aangebracht volgens de instructies).

Strawberry Milkshake

‘’Shake it till you make it’’ Met deze verrukkelijk romige ‘’Strawberry Milkshake’’ nagels in een ballerina vorm met een ‘’high-shine’’ afwerking.

Puffy Marshmellow

''Say hello to marshmellow'' met deze superzoete lila-kleurige ''Puffy Marshmellow'' nagels in een elegante ovale vorm en een ''high-shine'' afwerking.

Chocolate Dreams

''Dreams can come true'' met deze heerlijke donkere''Chocolate Dreams'' nagels in een ballerina vorm met een ‘’high-shine’’ afwerking.

Beautygloss Nails by Elegant Touch


Lashes

De Beautygloss & Eylure wimperreeks bestaat uit 3 prachtige varianten, namelijk: Silky, Pretty en Fluffy. Met de verschillende wimpers kan je eindeloze looks creëren. Van natural beauty tot een echte party girl!

Silky

"Lieve, lichte wimpers voor een subtiele en zachte look"

Pretty

"Prachtige wimpers die de ogen groter maken met extra diepte aan de buitenkant"

Fluffy

"Schitterende, volle wimpers met zachte punten en meerdere lagen voor de ultieme party look"

De Beautygloss lashes by Eylure zijn herbruikbaar, contactlensvriendelijk en gemakkelijk aan te brengen. Alle varianten komen met een bijgeleverde wimperlijm. De wimpers zijn te koop in alle Etos-filialen.

 

Beautygloss Meet & Greet

Kijk hier naar het videoverslag van de Meet & greet met Mascha van Beautygloss op 26 februari 2016.