Alles voor jou bij

Limited Edition: Rosemary & Fig

Speciaal voor dit seizoen lanceert Etos een extra Botanical Boost-lijn: de limited edition ‘Rosemary & Fig’. Laad je humeur en je huid op door de heerlijke werking van Rosemary & Fig. De lijn is vanaf nu verkrijgbaar in alle Etos winkels. Wees er snel bij, want OP=OP!

Enjoy your Figgy boost

De Rosemary & Fig-lijn is wederom ontwikkeld in samenwerking met de Hortus Botanicus en bevat plantenextracten van hoogwaardige kwaliteit. Rozemarijn (Rosmarinus officinalis, dauw van de zee) is een heerlijk aromatisch kruid, omwille van zijn intense geur is hij bekend voor zijn verkwikkende werking. De vijg is een vrucht van de vijgenboom (Ficus carica) met een zoete, warme geur. De vijg staat bekend om zijn voedende werking. Een ideale combinatie voor de bescherming van de droge huid in de koude dagen!

Scented Candle

Nieuw in het assortiment - Geurkaars met een warme, intense geur.

Per stuk

Shower Foam

Luxe, rijk schuimende douche foam voor een luchtige, verkwikkende reiniging.

200ml

Massage Oil

Rijke, fluweelzachte massage olie met een hydraterende werking.

50 ml

Scented Sticks

Geurstokjes met een zachte, friszoete geur.

150 ml

Hand Cream

Verzorgende handcrème voor zachte handen. Trekt snel in.

75 ml

Body Cream

Volromige, intensief voedende body crème voor een heerlijk zachte huid.

200 ml

Bath Fizzer

Bruistablet voor in bad met een zoetwarme geur en verzorgende werking.

2 stuks


Gift Set

Give someone else a Figgy boost…

…met de Rosemary & Fig giftset. In de set zit een selectie van producten voor een heerlijke wellness beleving. Naast de Scented Candle, Shower Foam en Massage Oil bevat de set ook een Luffa Sponge en Rosemary Seeds. Heerlijk voor de donkere dagen en dus het ideale cadeau om te geven of te krijgen.  

Luffa sponge

De meeste dode huidcellen worden op een natuurlijke manier afgevoerd, tijdens het douchen of door het schuren van je kleding tegen je huid. Maar voor een echt gladde en glanzende huid is het raadzaam af en toe te scrubben. Met de Luffa sponge kun je op een zachte manier je huid scrubben en masseren.

Rosemary seeds

Maak een extract door 75ml gekookt water op 1 eetlepel gedroogde rozemarijnzaadjes te gieten en het drie uur te laten intrekken. Dep hier twee wattenschijfjes in en laat deze een kwartiertje op je ogen liggen voor een verkwikkend effect. 


Meer Botanical Boost

Botanical Boost! power of plants