Etos baby

Welkom bij Etos baby

Ben je in verwachting of heb je een kindje? Etos is er graag voor je op de momenten dat het er écht toe doet. Meld je nu aan voor Etos baby en ontvang leuke nieuwsbrieven met tips en inspiratie, eenmalig 15 Etos extra punten cadeau bij je volgende aankoop en een gratis Etos baby welkomstpakket*.

*Je ontvangt een gratis Etos baby welkomstpakket wanneer je in verwachting bent óf een kindje hebt t/m 8 weken oud. Een dag na je aanmelding ontvang je meer informatie per e-mail over het welkomstpakket.

Meld je aan voor Etos baby en ontvang

  • Leuke nieuwsbrieven met tips en inspiratie voor jou en je kindje
  • Een gratis Etos baby welkomstpakket
  • Eenmalig 15 Etos extra punten cadeau

Artikel opslaan

Voordelen van Etos baby


Tips en inspiratie

Ontvang leuke nieuwsbrieven met persoonlijke aanbiedingen en passend advies afgestemd op jouw zwangerschap of de levensfase van je kindje. Krijg bijvoorbeeld advies over de beste vitamines voor tijdens je zwangerschap of tips tegen veelvoorkomende zwangerschapskwaaltjes zoals misselijkheid.


Gratis Etos baby welkomstpakket

Een dag na je aanmelding ontvang je een e-mail met daarin een aanbieding voor de unieke Woezel & Pip tas gevuld met een pakje Etos lotion billendoekjes, Etos luiers maat 2 en een Etos wasgel 2-in-1. Deze kun je met de aanbieding op je klantenkaart ophalen in een Etos winkel bij jou in de buurt.


Etos extra punten cadeau

Wanneer je je aanmeld voor Etos baby ontvang je eenmalig 15 Etos extra punten cadeau bij je volgende aankoop. Met deze punten spaar je voor extra korting en gratis producten!

Meer weten over het Etos baby welkomstpakket?

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.