Alles voor jou bij

Oenobiol Paris: Beautysupplementen voor schoonheid van binnenuit

Oenobiol Paris biedt een uitgebreid assortiment van beautysupplementen geïnspireerd door de natuur, voor een optimale versterking van je schoonheid van binnenuit. Zo zorg je voor jouw innerlijk en uiterlijk én voel jij je mooi en stralend. Oenobiol Paris biedt een range van verschillende producten voor huid, haar, zon en silhouette.

Beauty Support

De formulering van Oenobiol Paris Beauty Support is speciaal ontwikkeld om je natuurlijke schoonheid van binnenuit te ondersteunen. Je uiterlijke schoonheden, van je huid tot je nagels tot je haar, worden allemaal optimaal gevoed zodat jij goed voor de dag kan komen en straalt van binnenuit. De speciale formule is samengesteld uit een combinatie van vitaminen en mineralen aangevuld met aloë vera, druivenpittenextract, biotine, cysteïne en dit alles op basis van avocadopittenolie.

60 capsules

Silhouette Boost

De wetenschappelijk bewezen formulering van Oenobiol Paris Silhouette Boost helpt je om per dag tot 400 calorieën extra te verbranden. De gepatenteerde formule op basis van het natuurlijke extract wakame verhoogt het energieverbruik in het lichaam, waardoor er extra calorieën worden verbrand. Naast wakame bevat Silhouette Boost granaatappelpittenextract.

90 capsules

Autobronze Teint

Oenobiol Paris Autobronze Teint verzekert je van een mooie, egale en stralende bruine teint over je hele gezicht en lichaam van binnenuit. Het hele jaar door. Zelfs als de zon niet schijnt. Het product is samengesteld uit 5 zorgvuldig geselecteerde natuurlijke pigmenten die op natuurlijke wijze door planten worden afgegeven. De formulering bevat geen betacaroteen. Autobronze Teint voor een natuurlijk bruine kleurtje zonder zon.

30 capsules

Volume

Oenobiol Paris Hair Support Volume voedt je haar van binnenuit en zorgt voor sterk, mooi en vol haar. De speciale formule bevat plantaardig pompoenzaadolie en verschillende B vitaminen, waaronder biotine. Biotine draagt bij aan het behoud van een normale en gezonde haardos en zorgt er zo mede voor dat je haar vitaal blijft.  

180 capsules

Anti Age 

De specifieke formulering van Oenobiol Paris Skin Support Anti Age helpt om de eerste tekenen van huidveroudering, zoals rimpel en lijntjes, tegen te gaan van binnenuit. De combinatie van tomatenextract, luteïne, selenium, Q10 en vitamine E helpt je bij het behouden van de dichtheid, elasticiteit en dus ook de stevigheid van de huid. 

30 capsules