Ga terug naar Beauty

Batiste Droogshampoo

14 Resultaten
Batiste

Filters

Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

spray
€ 6,59
spray
€ 5,89
spray
€ 5,59
spray
€ 5,99
spray
€ 5,89
spray
€ 5,99
spray
€ 6,59
spray
€ 5,99
spray
€ 2,19
spray
€ 5,49
spray
€ 5,99
spray
€ 5,99
spray
€ 2,19
spray
€ 6,59

Batiste droogshampoo kopen

Ben je op zoek naar Batiste droogshampoo? Etos heeft een ruim assortiment aan Batiste droogshampoo, in alle soorten en maten. Ga voor de Batiste droogshampoo tropical voor een exotische kokosgeur of camoufleer gelijk jouw uitgroei met een droogshampoo in jouw haarkleur.

Wil je meer advies over welke Batiste droogshampoo je moet kiezen? Kom langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel en laat je adviseren door één van onze medewerkers. Wil je een droogshampoo van een ander merk? Bekijk eens ons assortiment met droogshampoo van andere merken, zoals NIVEA, Aussie of Syoss.

Batiste droogshampoo extra volume

Wil je graag meer volume aanbrengen in jouw haar? Ga voor Batiste droogshampoo voor extra volume! De droogshampoo geeft een volumeboost aan jouw haar, zodat je met een mooie coupe de deur uit kunt gaan of je je tussendoor gauw kunt opfrissen. De droogshampoos zijn namelijk beschikbaar in lekkere geuren zoals Batiste droogshampoo Tropical of Cherry.

Batiste droogshampoo aanbieding

Wil je jouw favoriete Batiste droogshampoo kopen voor de scherpste prijs? Dan zit je goed bij Etos! Houd dan onze online aanbiedingen of de Etos folder in de gaten voor de beste Batiste droogshampoo aanbiedingen.

Bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.