Gillette Scheerapparaten

Welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  filters

  Welkom terug!

  Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

   Sorteren

   Sorteer
   2 Resultaten
   Gillette
   Product overzicht en filters zijn verfijnd.

   producten

   Gratis bezorgd
   € 69.99
   Spaar 27 Air Miles
   € 23.99
   Spaar 9 Air Miles
   • Gratis bezorging vanaf €30
   • Gratis bezorging vanaf €30
   • Gratis retour binnen 30 dagen
   • Korting op Etos Merk met Mijn Etos

   Gillette scheerapparaat kopen

   Ben je op zoek naar goed scheerapparaat om snel en pijnloos te scheren? Etos heeft een ruim assortiment Gillette scheerapparaten voor dames en heren. Vind het Gillette scheerapparaat dat bij jou past, zoals de Gillette Fusion5 of Mach3. Gebruik scheergel of scheerschuim voor een zacht en glad resultaat en gebruik naderhand jouw favoriete bodylotion of aftershave.

   Bij Etos vind je alles van Gillette voor scheren & ontharing en lees je meer over gezichtsverzorging en lichaamsverzorging. Bij vragen kun je ook altijd langskomen in de dichtstbijzijnde Etos winkel. Etos staat voor je klaar!

   Gillette Fusion scheerapparaat

   Bij Etos vind je ook het Gillette Fusion scheerapparaat waar jij naar op zoek bent. De Gillette Fusion scheerapparaten zijn beschikbaar in verschillende versies die passen bij jouw behoeften. Met de vijf anti-frictiemesjes voel je namelijk nauwelijks iets van de scheerbeurt, maar je scheert met de precisietrimmer ook gemakkelijk alle moeilijk bereikbare zones. Wil je ook andere merken bekijken? Je kunt bij Etos ook scheerapparaat vinden van merken als Philips, Wilkinson of Etos

   Gillette scheerapparaat aanbieding

   Bij Etos vind je de beste Gillette scheerapparaat aanbiedingen. Houd daarom onze online aanbiedingen of de Etos folder in de gaten. Koop jouw Gillette scheerapparaat met korting!

   Top
   Bekijk

   Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.