Alternative text missing

Etos Woezel & Pip luiers

Heeft jouw kindje onze Woezel & Pip luier al geprobeerd? Wij zijn er zelf enorm fan van! Waarom? Omdat ze extra goed droog houden dankzij alle nieuwe technologieën, en daarnaast extra zacht en duurzaam zijn. En dat alles voor een lief prijsje. Dat maakt de Etos Woezel & Pip luier niet alleen de leukste, maar ook de fijnste luier voor jouw kindje!

De Etos Woezel & Pip luier: meer gemak voor je kindje

  • Flash Dry technologie voor drogere billetjes
  • Verkleint de kans op huiduitslag
  • Extra zachte 3D-toplaag voor meer comfort
  • Sluit goed aan door Multiflex Closing System
  • Met een leuk exclusief Woezel & Pip design

Artikel opslaan

24baby logo

Beoordeeld met een 8,5!

Onze Woezel & Pip luier is beoordeeld met een 8,5 door het panel van 24Baby. Moeders waarderen vooral de huidvriendelijkheid en het absorberend vermogen van de luier. Zo is de kans op huiduitslag nog kleiner. Je kunt het hele onderzoek lezen op 24Baby.nl

Waarom de Etos Woezel & Pip luier?

Flash Dry Technologie

Flash Dry Technologie

De vernieuwde Flash Dry technologie zorgt voor een drogere luier binnen een minuut, zowel overdag als ‘s nachts. Doordat de luier sneller vocht opneemt, zijn de billetjes droger en is de kans op huiduitslag kleiner. Dit zorgt voor nog meer comfort voor je kindje! En doordat de luier nu minder grondstoffen verbruikt, is het minder belastend voor het milieu.

Multiflex closing system

Multiflex closing system

De Woezel en Pip luiers zijn voorzien van flexibele tapes om de luier te sluiten. Deze tapes kun je niet alleen vast maken aan de bovenkant van de luier, maar aan de volledige luier. Zo kun je de luier goed sluiten zodat hij niet lekt en comfortabel zit om de billetjes van je kindje. Daarnaast hebben de luiers een extra zachte toplaag voor extra comfort.

EU Eco label

EU Ecolabel

We zijn er trots op dat onze luier het EU Ecolabel mag dragen! Dat betekent dat onze luiers zijn geproduceerd met minder grondstoffen, energie, water en schadelijke stoffen. Zo houd je niet alleen rekening met de wensen van je kindje, maar ook met het milieu! Natuurlijk zijn onze luiers ook dermatologisch getest en vrij van de 26 allergenen uit de EU-lijst.

Tip

Schud de luier na het openen even uit om te zorgen dat de luier optimaal absorbeert.
Alternative text missing

Etos en Woezel & Pip

Etos en Woezel & Pip maken samen de beste en stiekem ook de gezelligste luiers voor kleintjes van alle leeftijden. Samen geloven we dat avonturiers elke dag alle vrijheid moeten krijgen om de wereld te verkennen. Of het nu zwemmend, springend, rollend, lachend of liggend is en in luierbroekjes, zwemluiers of 'gewone' luiers: dankzij de vriendjes uit de Tovertuin wordt elke nieuwe ontdekking een feest.


Wist je dat...je bij aankoop van elk pak Etos-luiers het Guusje Nederhorst Fonds steunt? Het Fonds is opgericht ter nagedachtenis aan de in 2004 overleden Guusje Nederhorst-Woesthoff, de bedenkster van Woezel & Pip.

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.