Alternative text missing

De wereld van Hero Baby

Spaar* nu mee voor hoge kortingen op onmisbare producten, zoals een babyphone van Alecto, de mooiste fietsstoeltjes van Urban Iki en het leukste speelgoed van Janod. Schrijf je nu in en ontvang de eerste 40 punten en de welkomstbox gratis!

Ontdek de wereld van Hero Baby

Mama of papa zijn is het mooiste wat er is, maar dat doe je niet zomaar even. Het is echt wel even wennen en niet alles zal in één keer goed gaan. En dat is oké, het hoeft ook niet perfect. Begin bij het begin. En vertrouw vooral op jezelf, want het belangrijkste ingrediënt dat ben jij. Stap snel in De Wereld van Hero Baby en spaar* mee voor veel voordeel op leuke producten! Hier vind je alles wat je als (aanstaande) ouders nodig hebt.

*volledige zuigelingenvoeding is uitgesloten van het spaarprogramma.


Opvolgmelk

Je kindje maakt ontzettend veel stappen door en ontwikkelt zich razendsnel. Bijvoorbeeld het zelfstandig gaan zitten of het zetten van het eerste stapje. Als ouder is het elke keer bijzonder om te zien hoe je kindje zich ontwikkelt. Terwijl je kindje groeit, groeit Hero Baby met je mee. Met een breed assortiment opvolgmelk, omdat nu eenmaal niet ieder baby’tje hetzelfde is. Gebaseerd op jarenlange ervaring en onderzoek. Voor baby’s van 6 maanden, maar ook als je kindje al een heuse peuter is, heeft Hero Baby passende voeding in hun assortiment.

KOAG/KAG nr: 4334-0920-3803

Hero Baby

Hero Baby biedt flesvoeding die aansluit op de leeftijdsfase van je kindje.

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.