welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  filters

  30 Resultaten
  Product overzicht en filters zijn verfijnd.

  producten

  € 14.99
  lak
  Promotie: Promotie voorwaarden: Sally Hansen alle varianten.
  van € 11.99 voor € 8.99
  Promotie: Promotie voorwaarden: Sally Hansen alle varianten.
  van € 11.99 voor € 8.99
  € 14.99
  lak
  € 4.99
  Roze, lak
  € 2.99
  € 1.69
  lak
  € 1.69
  lak
  € 69.99
  € 2.99
  Promotie: Promotie voorwaarden: Sally Hansen alle varianten.
  van € 11.99 voor € 8.99
  Promotie: Promotie voorwaarden: Sally Hansen alle varianten.
  van € 11.99 voor € 8.99
  Bruin, lak
  € 14.99
  € 4.99
  Wit, lak
  € 14.99
  lak
  € 14.99
  lak
  € 14.99
  lak
  € 8.25

  Gellak kopen

  Wil jij langer genieten van mooie, gelakte nagels? Koop dan gellak bij Etos! Etos heeft een ruim assortiment aan gellak in diverse kleuren van diverse topmerken, zoals Sensationail. Gellak blijft maar liefst twee tot drie weken mooi. Je hebt hiervoor wél een speciale LED- of UV-lamp nodig om de gellak goed te laten drogen. Daarna kun jij wekenlang genieten van gelakte nagels! Liever gewone nagellak? Bekijk hier ons assortiment aan nagellak. Bekijk ook ons assortiment aan nepnagels en nagel accessoires.

  Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies over gellak? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel. Wat je vraag ook is, we helpen je verder.

  Gellak: voor iedere look een ander kleurtje

  Ben je er over uit en wil je graag gellak kopen? Bij Etos hebben we gellak in allerlei verschillende kleuren: zo weet je zeker dat er een kleurtje tussen zit dat past bij jouw look! Ga je voor classy nagels? Kies dan voor rode gellak. Wil jij je nagels een leuk lente kleurtje geven? Kies dan bijvoorbeeld voor roze of blauwe gel nagellak. Hou je van glimmende nagels? Dan is een glanzende gellak wat je zoekt. En wanneer je een feestelijke gelegenheid hebt, is het leuk om eens te experimenteren met metallic of glitter gel nagellak. 

  Gellak zonder lamp

  Wil je wél lang genieten van mooie, gelakte nagels, maar liever geen (dure) LED- of UV-lamp aanschaffen? Koop dan gelnagellak bij Etos. Gelnagellak geeft hetzelfde resultaat als gellak, maar hoeft niet gedroogd te worden onder een lamp. Wel zo makkelijk!

  Gellak remover

  Begint jouw gel nagellak te vervagen? Dan is het tijd om deze te verwijderen voordat je weer een nieuwe laag aanbrengt. Gelukkig kun je gellak gewoon verwijderen met nagellak-remover. Het vergt alleen iets meer tijd en werk om gellak te verwijderen dan gewone nagellak. Meer weten? In ons artikel over gellak lees je precies hoe je gellak kunt verwijderen.

  Goedkope gellak

  Heb jij het juiste kleurtje gel nagellak gevonden, maar ben je op zoek naar goedkope gellak? Bij Etos koop je gellak altijd voor een voordelige prijs. Zo kun jij voor een zacht prijsje genieten van mooie nagels! Voor de best geprijste gel nagellak artikelen kun je terecht op onze website of lees in de alinea hieronder hoe je altijd op de hoogte blijft van de beste gel nagellak aanbiedingen. 

  Gellak aanbieding

  Gellak kopen voor een zacht prijsje? Houd dan goed de online aanbiedingen of de Etos folder in de gaten voor speciale gellak aanbiedingen, zoals twee gellakjes voor de prijs van één. Zo hoef jij nooit meer voor prachtige en langdurige gelakte nagels naar een schoonheidsspecialiste!

  bekijk winkelmandje

  Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.