Knallend veel voordeel tijdens Hé-Le-Maal Los

Ontdek aanbiedingen

Artikel opslaan

Op zoek naar cadeau inspiratie?

Alternative text missing

Cadeau tips voor mannen

Op zoek naar een cadeau voor hem? Bij Etos koop je de leukste cadeaus voor mannen! Alles kan een cadeau zijn, van een scheerschuim tot een douchegel, zolang je het maar met aandacht geeft. Ontdek snel ons cadeau tips voor mannen!


Voor welk budget?

Cadeaus voor mannen
Cadeaus voor mannen
Cadeaus voor mannen


Mooi wat iets kleins kan doen

Geef hem meer dan een cadeau. De leukste cadeaus zijn met aandacht uitgezocht. Is hij heel serieus met bijvoorbeeld sporten? Geef hem een sportdouchegel of sportvoeding cadeau. Of is hij stiekem een ijdeltuit en altijd bezig met zijn haar? Geef hem fijne gel of haarwax cadeau. Zo kan een klein cadeau een grotere betekenis hebben.

Tip: Verras hem met een zelfgemaakt pakket van kleine cadeautjes. Verpak het in een mooie geschenkdoos en je hebt je eigen gift set!

Cadeau voor hem

Ben je op zoek naar een cadeau voor hem? Bij Etos hebben we de leukste cadeautjes voor mannen! Van lekkere mannen geuren tot giftsets. Maar ook verrassende cadeaus zoals leuke scheersets.

Cadeau idee voor hem

Weet je niet zo goed wat je hem moet geven? Met deze cadeauvinder vind je altijd wel een leuk cadeau voor hem. Alles kan een cadeau zijn zolang je het maar met aandacht geeft. Heeft hij bijvoorbeeld een baard geef hem dan lekkere verzorgingsproducten zoals een baard olie en face wash. Of is hij druk bezig met sporten? Dan kan je hem bijvoorbeeld sportvoeding cadeau doen of een fijne douche gel voor na het sporten.

Leuke cadeaus voor mannen

Een cadeautje voor een vrouw verzinnen dat lukt meestal wel, maar wat zijn nu echte leuke cadeaus voor mannen? Bij Etos vind je heel wat cadeaus die altijd terugkomen in lijstjes met top 10 cadeaus voor mannen. Kies bijvoorbeeld voor scheermesjes van Boldking, nieuwe onderbroeken van Bjorn Borg of een lekkere geur van Calvin Klein. Een sportief cadeau blijft ook altijd een goed cadeau idee voor hem. Daarnaast vind je bij ons leuke zakelijke cadeaus voor mannen, zoals diffusers of een frisse douchegel. Zo kan hij er ‘s ochtends weer helemaal tegenaan! Wil je hem een origineel cadeau geven? Geef dan een spannend cadeau.  

Cadeau tips man

Ben je op zoek naar een leuk cadeau idee voor hem, maar heb je een bepaald bedrag in je hoofd om uit te geven? Daar helpen wij je graag bij! In onze webshop vind je namelijk allemaal leuke cadeaus voor mannen met een maximaal bedrag van € 5,-, € 10,-, € 15,- of€ 20,-. Heb je wat meer te besteden? We hebben ook cadeaus vanaf € 20,-. Zo weet je zeker dat je thuis komt met een leuk cadeau dat past bij jouw gewenste bedrag. 

 

 

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.