Welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  filters

  Welkom terug!

  Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

   Sorteren

   51 Resultaten
   Product overzicht en filters zijn verfijnd.

   producten

   € 4.95
   Small,
   € 2.99
   € 7.99
   € 3.99
   € 3.99
   € 4.99
   € 1.49
   € 7.99
   € 7.99
   € 7.99
   € 3.99
   € 3.99
   € 4.99
   € 4.99
   € 3.99
   € 3.99
   € 3.99
   € 2.75
   • Vóór 22:00 uur besteld, morgen gratis bezorgd.
   • Vóór 22:00 uur besteld, morgen gratis bezorgd.
   • Gratis retourneren
   • Spaar voor korting

   Mondkapjes kopen

   Ben je op zoek naar mondkapjes? Bij Etos vind je een ruime voorraad aan mondkapjes die continu wordt aangevuld. Bij Etos in het assortiment vind je zowel wegwerp mondkapjes als herbruikbare mondkapjes. Naast het dragen van mondkapjes, is het belangrijk om vaak en grondig je handen te wassen. Zo voorkomen we verspreiding van het coronavirus. Bekijk daarom hier ons assortiment aan handzeep en handgel. Last van droge handen door al dat handen wassen? Verzorg je handen dan met een hydraterende handcrème.

   Mondmasker kopen

   Wil jij graag mondkapjes kopen? Mondkapjes worden ook wel mondmaskers genoemd. De termen ‘mondkapjes’ en ‘mondmaskers’ zijn eigenlijk niet helemaal juist. Het is namelijk belangrijk om een mondmasker niet alleen over je mond, maar ook over je neus te dragen. Als je besmet bent met het coronavirus, kun je het virus namelijk ook via kleine druppeltjes snot verspreiden. Een betere term zou dus zijn ‘mondneusmasker’ of ‘mondneuskapje’.

   Mondkapjes kopen: het doel

   Ben jij van plan om mondkapjes te kopen, maar vraag je je af wat het doel van zo'n wegwerp mondkapje of herbruikbaar mondkapje ook alweer is? Het doel van een mondkapje is vooral het beperken van besmetting van anderen. Wanneer jij besmet bent met het coronavirus of andere negatieve bacterieën draagt, houdt een mondmasker de meeste bacterieën tegen wanneer je ademt, hoest of niest. Met een mondkapje bescherm je dus niet jezelf, maar wel de anderen om je heen. Hierin zit geen verschil tussen wegwerp mondkapjes of herbruikbare mondkapjes: deze beschermen allebei even goed. 

   Mondkapjes bestellen

   Ga je liever niet de deur uit om mondmaskers te kopen? Geen zorgen. Bij Etos kun je mondkapjes snel en gemakkelijk online bestellen. Of je er nu kiest voor wegwerp mondkapjes of wasbare mondkapjes te kopen: binnen vier à vijf werkdagen worden de mondkapjes bij je thuis bezorgd. 

   Zwarte mondkapjes

   Heb jij niks met die gekleurde mondmaskers en kies je liever voor een zwart mondkapje? Bij Etos verkopen we zwarte mondkapjes in verschillende soorten en maten. Wil je dit mondmasker vaker gebruiken? Kies dan voor één van onze wasbare zwarte mondkapjes. Heb je voorkeur voor 1 laags of 2 laags mondmaskers? In ons assortiment hebben we van beide varianten een zwart mondkapje. Bescherm je omgeving van bacteriën wanneer jij ademt, niest of hoest met een zwart mondkapje van Etos! 

   Mondkapjes 3 laags kopen

   Ben je op zoek naar mondkapjes met drie lagen? Ook dan ben je bij Etos aan het juiste adres. Bij Etos vind je namelijk een ruim assortiment aan mondkapjes met drielaagse bescherming. Wil je de drielaags mondkapjes graag online bestellen? Dat kan gemakkelijk via onze website. Koop je mondkapjes liever in de winkel? Kom dan langs bij een van onze winkels. 

   Mondkapjes kopen: ook verkrijgbaar in 50 stuks

   Reis je met het openbaar vervoer naar je werk? Dan heb je twee mondkapjes per dag nodig. Koop daarom een voordeelverpakking mondkapjes met vijftig stuks. Dan hoef je voorlopig geen mondkapjes te kopen. Je kunt de mondkapjes in verpakking van 50 stuks bij ons online kopen, of kom langs in de winkel. 

   Wegwerp mondkapjes kopen

   Bij Etos vind je wegwerp mondkapjes die geschikt zijn voor eenmalig gebruik. Een wegwerp mondkapje kun je ongeveer drie uur dragen. Daarna moet je het mondkapje vervangen voor een nieuw mondkapje en het gedragen mondkapje weggooien. Een gebruikt wegwerp mondkapje hoort bij het restafval. Je kunt de wegwerp mondkapjes online vinden, of bij ons in de winkel.

   Wasbare mondkapjes kopen

   Wist je dat we bij Etos niet alleen wegwerp mondkapjes verkopen, maar dat je ook wasbare mondkapjes kunt bestellen? Een wasbaar mondmasker kun je na een wasbeurt gewoon weer opnieuw gebruiken en is dus ideaal wanneer je er vaak eentje nodig hebt! Bij Etos heb je een ruime keuze uit wasbare mondkapjes in de kleur zwart. Ga je liever voor een mondkapje met een leuke print of in een andere kleur? Koop dan een wasbaar mondkapje met sterren of met gouden glitters. Dan ben je meteen helemaal klaar voor de feestdagen! De katoenen mondkapjes kun je wassen op 30 graden en voelen zacht aan voor je huid. Bestel je wasbare mondkapje vandaag nog online!

   Niet-medische mondkapjes kopen

   Bij Etos verkopen we niet-medische mondkapjes. Niet-medische mondkapjes filteren uitgeademde lucht. Deze mondkapjes zijn vooral bedoeld om te voorkomen dat je anderen besmet, en niet om te voorkomen dat je zelf ziek wordt. Niet-medische mondkapjes filteren namelijk niet de lucht die je zelf inademt. Mondkapjes die ingeademde lucht filteren (zogenaamde FFP-mondkapjes) zijn bedoeld voor de mensen in de zorg en worden daarom niet bij Etos verkocht. Je kunt de niet-medische mondkapjes online bij ons bestellen, of kom langs in een van onze winkels. 

   Welke mondkapjes zijn goed?

   Vraag je je af welke mondkapjes goed zijn? De mondkapjes van Etos houden de meeste virusdeeltjes tegen. Het gaat dan om deeltjes ter grootte van drie micron (drieduizendste millimeter). Dat blijkt uit een test van RTL Nieuws uitgevoerd door deskundigen. Daarmee doen onze mondkapjes niet onder voor chirurgische mondkapjes die in de zorg worden gebruikt.

   Hoe gebruik ik een mondkapje? 

   Een mondmasker gebruiken is eigenlijk heel simpel. Was eerst goed je handen. Pak het mondkapje bij de elastieken en plaats ze om je oren. Zorg dat het mondmasker goed aansluit en vervang het mondkapje na drie uur. Gooi het mondkapje hierna weg in een afgesloten prullenbak. Wil je weten meer gedetailleerd weten hoe je een mondkapje moet dragen? En hoe vaak je een mondkapje kunt gebruiken? Lees dan ons artikel over mondkapjes. Daar geven we antwoord op al jouw vragen over mondkapjes.

   Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel. Wat je vraag ook is, we helpen je verder.

   Meer weten over deze mondkapjesplicht of het nemen van de juiste maatregelen? Voor de meest recente en betrouwbare informatie over het coronavirus verwijzen we je naar het RIVM.

   Bekijk

   Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.