4 Resultaten

Filters

Filter - Mondkapjes
Filter - Prijs
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

€ 6,99
€ 6,99
€ 3,49
€ 34,99

Mondkapjes kopen

Vanwege het coronavirus is het per 1 juni 2020 verplicht om een een niet-medisch mondkapje te dragen als je gaat reizen met het openbaar vervoer. Ben je daarom op zoek naar mondkapjes? Bij Etos vind je een ruime voorraad aan mondkapjes die continu wordt aangevuld. Let op: om ervoor te zorgen dat er voor iedereen mondkapjes beschikbaar zijn, geldt dat je niet meer dan drie verpakkingen kunt bestellen. Naast het dragen van mondkapjes, is het belangrijk om vaak en grondig je handen te wassen. Zo voorkomen we verspreiding van het coronavirus. Bekijk daarom hier ons assortiment aan handzeep en handgel. Last van droge handen door al dat handen wassen? Verzorg je handen dan met een hydraterende handcrème.

Mondmasker kopen

Mondkapjes worden ook wel mondmaskers genoemd. De termen ‘mondkapjes’ en ‘mondmaskers’ zijn eigenlijk niet helemaal juist. Het is namelijk belangrijk om een mondmasker niet alleen over je mond, maar ook over je neus te dragen. Als je besmet bent met het coronavirus, kun je het virus namelijk ook via kleine druppeltjes snot verspreiden. Een betere term zou dus zijn ‘mondneusmasker’ of ‘mondneuskapje’. Wil je weten hoe je een mondkapje moet dragen? En hoe vaak je een mondkapje kunt gebruiken? Lees dan ons artikel over mondkapjes. Daar geven we antwoord op al jouw vragen over mondkapjes.

Mondkapjes bestellen

Ga je liever niet de deur uit om mondmaskers te kopen? Geen zorgen. Bij Etos kun je mondkapjes snel en gemakkelijk online bestellen. Binnen vier à vijf werkdagen worden de mondkapjes bij je thuis bezorgd.

Mondkapjes 3 laags kopen

Ben je op zoek naar mondkapjes met drie lagen? Ook dan ben je bij Etos aan het juiste adres. Bij Etos vind je namelijk een ruim assortiment aan mondkapjes met drielaagse bescherming.

Mondkapjes 50 stuks

Reis je met het openbaar vervoer naar je werk? Dan heb je twee mondkapjes per dag nodig. Koop daarom een voordeelverpakking mondkapjes met vijftig stuks. Dan hoef je voorlopig geen mondkapjes te kopen.

Wegwerp mondkapjes kopen

Bij Etos vind je wegwerp mondkapjes die geschikt zijn voor eenmalig gebruik. Een wegwerp mondkapje kun je ongeveer drie uur dragen. Daarna moet je het mondkapje vervangen voor een nieuw mondkapje en het gedragen mondkapje weggooien. Een gebruikt wegwerp mondkapje hoort bij het restafval.

Niet-medische mondkapjes kopen

Bij Etos verkopen we niet-medische mondkapjes. Niet-medische mondkapjes filteren uitgeademde lucht. Deze mondkapjes zijn vooral bedoeld om te voorkomen dat je anderen besmet, en niet om te voorkomen dat je zelf ziek wordt. Niet-medische mondkapjes filteren namelijk niet de lucht die je zelf inademt. Mondkapjes die ingeademde lucht filteren (zogenaamde FFP-mondkapjes) zijn bedoeld voor de mensen in de zorg en worden daarom niet bij Etos verkocht.

Welke mondkapjes zijn goed?

Vraag je je af welke mondkapjes goed zijn? De mondkapjes van Etos houden de meeste virusdeeltjes tegen. Het gaat dan om deeltjes ter grootte van drie micron (drieduizendste millimeter). Dat blijkt uit een test van RTL Nieuws uitgevoerd door deskundigen. Daarmee doen onze mondkapjes niet onder voor chirurgische mondkapjes die in de zorg worden gebruikt.

Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel. Wat je vraag ook is, we helpen je verder.

Voor de meest recente en betrouwbare informatie over het coronavirus verwijzen we je naar het RIVM.

Bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.