Love Beauty and Planet

Love Beauty and Planet Oceans Edition

De Oceans Edition is geïnspireerd door onze liefde voor de oceanen – daarom zijn de flessen gemaakt van 100% Ocean Bound Plastic. Geniet van ultieme hydratatie voor haar en huid met deze Marine Algae & Eucalyptus verzorgingslijn. De producten zijn gemaakt met ingrediënten van natuurlijke en duuzame oorsprong. De formulering, verrijkt met Marine Algae complex, bevat essentiële vitamines, anti-oxidanten en mineralen, hydrateert je haar en huid. Geniet van de verkwikkende en rustgevende geur van ethisch verantwoord geproduceerde eucalyptus, geliefd om zijn verkoelende werking.

Bij Love Beauty and Planet geloven zij in effectieve natuurlijke verzorgingsproducten, ofwel in beauty zonder concessies. . De nieuwe Oceans Edition verzorgingslijn, bestaande uit een shampoo, conditioner, showergel en body lotion, is geïnspireerd door onze liefde voor de oceanen. Daarom zijn deze flessen gemaakt van 100% Ocean Bound Plastic. De formulering, verrijkt met Marine Algae complex, bevat essentiële vitamines, antioxidanten en mineralen en biedt ultieme hydratatie voor haar en huid. Geniet van de verkwikkende en rustgevende geur van ethisch verantwoord geproduceerde eucalyptus, geliefd om zijn verkoelende werking. Good for you & Good for the planet.

Ontdek Love Beauty and Planet

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.