Kies voor (h)eerlijke handdoeken met Mijn Etos

Maak jouw douchemoment compleet en trakteer jezelf of een ander op superzachte hotelkwaliteit handdoeken van Etos Merk. Gemaakt van 100% gerecycled katoen en daardoor niet alleen zacht voor je huid maar ook voor de planeet.

null
null

Artikel opslaan

Jouw handdoeken voordeel

Altijd (h)eerlijk zacht

Kies je voor de handdoeken van Etos Merk, dan maak je een (h)eerlijke keuze. Want het voelt dubbel zo goed om je af te drogen met een zachte handdoek gemaakt van 100% gerecycled katoen.

Altijd 50% korting met Mijn Etos

Zoek in de winkel je favoriete kleur en scan je klantenkaart bij de kassa. Of log in op Etos.nl en stop de handdoeken in je winkelmandje. Met Mijn Etos krijg je altijd 50% korting. Mooi meegenomen toch?

Nóg meer korting met je Air Miles

Spaar jij al Air Miles? Dan shop je de handdoeken van Etos Merk nóg voordeliger. Bij inwisseling van 200 Air Miles in de winkel, krijg je namelijk 2 euro korting bovenop de 50% korting van Mijn Etos.

(H)eerlijk duurzaam

100% recyclebaar is belangrijk voor onze planeet, want door productie afval opnieuw te gebruiken is er geen water nodig om nieuwe katoenplanten te laten groeien en blijft de CO2-uitstoot laag.

Superzachte hotelkwaliteit

  • Hotelkwaliteit handdoeken en badlakens van 100% gerecycled katoen
  • Verkrijgbaar als 550 gr. handdoek (50x100 cm) en badlaken (70x140)
  • Keuze uit de kleuren jade, antraciet of roze
  • Altijd 50% korting met Mijn Etos
  • 200 Air Miles + €1,98 = een (h)eerlijke handdoek (incl. 50% Mijn Etos korting)
  • 200 Air Miles + €4,98 = een (h)eerlijk badlaken (incl. 50% Mijn Etos korting)

Veelgestelde vragen

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.