Vertraging op bezorgen van bestellingen en retouren. Lees meer

6 Resultaten
Vitis
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

Relevantie
pasta
€ 7,65
gel
€ 4,85
pasta
€ 5,30
pasta
€ 6,29
pasta
€ 5,95
gel
€ 4,75

Vitis tandpasta kopen

Ben je op zoek naar Vitis tandpasta? Dan hoef je niet verder te zoeken. Etos heeft namelijk een ruim assortiment aan Vitis tandpasta. Voor een gezond gebit en gezond tandvlees is het belangrijk dat je je tanden en kiezen twee keer per dag poetst. Goed poetsen begint met een goede tandenborstel. Bekijk hier ons assortiment aan tandenborstels en elektrische tandenborstels. Alleen poetsen is vaak niet voldoende om je gebit goed schoon te houden. Verwijder voedselresten met tandenstokers, tandenragers of flosdraad. Maak je poetsbeurt af met mondwater voor een frisse adem. Bekijk ook ons assortiment aan tandpasta van andere merken, zoals Aquafresh, Colgate en Etos Eigen Merk.

Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel. Wat je vraag ook is, we staan voor je klaar.

Vitis whitening tandpasta

Voor witte tanden hoef je geen honderden euro’s uit te geven aan de tandarts of mondhygiënist. De Vitis whitening tandpasta maakt je tanden effectief witter na tien dagen gebruik.

Vitis gezond tandvlees tandpasta

Heb je last van pijnlijk of bloedend tandvlees tijdens of na het poetsen? Gezond tandvlees is net zo belangrijk als gezonde tanden en kiezen. Vitis ontstoken tandvlees tandpasta is speciaal ontwikkeld voor ontstoken, geïrriteerd of bloedend tandvlees.

Vitis tandpasta aanbieding

Vitis tandpasta kopen voor een betaalbare prijs? Houd dan de aanbiedingen of de Etos folder in de gaten en blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen.

Bekijk winkelmandje