Alles voor jou bij

Yes! Spaar nu altijd bij elke euro!

Etos Cadeau Sparen
Winkelen bij Etos is een feestje dankzij Etos Cadeau Sparen! En bij feest horen cadeaus… Je spaart automatisch voor mooie producten wanneer je bij aankopen in onze winkels je Etos kaart of app laat scannen. Of je kiest voor €5.- korting op het Etos eigen merk assortiment. Shop en party on!


Zo makkelijk spaar je!

  • Meld je aan voor Mijn Etos en scan altijd je Etos app of kaart bij je aankopen. 
  • Bij elke euro ontvang je 1 spaarpunt*. Bij 100 spaarpunten is je spaarkaart vol.
  • Heb je een volle spaarkaart, dan mag je kiezen uit één van de gratis producten** óf €5.- korting op het Etos eigen merk assortiment***
  • Een volle spaarkaart is vier weken geldig.
  • Meld je aan en ontvang 25 spaarpunten als welkomstcadeau bij je eerstvolgende aankoop met je Etos app of kaart. Punten worden binnen een paar dagen bijgeschreven.

Bekijk hier de volledige actievoorwaarden

*m.u.v. cadeaukaarten en flesvoeding t/m 6 maanden. **zie actueel aanbod in de winkel of op etos.nl/cadeausparen. ***m.u.v. cadeaukaarten, geneesmiddelen en flesvoeding t/m 6 maanden


Cadeaus

Volle spaarkaart? Kies je cadeau!

Kies een cadeauvoucher

Verzilver je volle spaarkaart in de winkel voor één van de drie cadeauvouchers. Je krijgt op je kassabon een unieke code voor jouw cadeau.

Kies een gratis product

Dr. van der Hoog face wash

Colgate Natural Extracts
Tandpasta

Ultieme Frisheid
Bevat citroenolie en aloë vera-extract voor een verkwikkend gevoel van frisheid en heeft een stimulerende citroen-muntsmaak.

Stralende Witheid
Bevat Aziatisch zeezout en zeewierextract voor een zuiverend gevoel en een golf van verrassende frisheid.

Old Spice Bearglove

Similasan
Rode Ogen oogdruppels 10 ml

Dankzij de unieke natuurlijke samenstelling verhelpen deze oogdruppels rode en branderige ogen binnen enkele minuten. De oogdruppels zijn gemakkelijk te doseren dankzij flexibele druppelaar.

Boston Conditioning Solution

VSM Derma Calendulan
Eerste Hulp Zalf 25 gram

Gebruik de zalf voor intensieve verzorging van de schrale en ruwe huid. Het ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Dit product is voor alle leeftijden, ook voor baby’s.

Alle Zwitsal luiers

Lansinoh Moedermelk bewaarzakjes
25 stuks

Gebruik de bewaarzakjes voor makkelijke en veilige opslag van borstvoedingsmelk. Ze zijn sterk, duurzaam en lek-proof. De bewaarzakjes hebben een handige schenktuit om makkelijk de melk over te gieten. 

Difrax S-Fles

Avent
Fopspeen nacht 0-6 maanden

Deze spenen zijn voorzien van een reflecterend randje, waardoor ze ook 's nachts zichtbaar blijven. Deze spenen houden rekening met de natuurlijke ontwikkeling van het gehemelte, de tanden en het tandvlees van je baby. 

Difrax S-Fles

Olvarit
potjes 4 en 6 maanden: 5 stuks, mixen mag

Fruit- en maaltijdpotjes met pure en natuurlijke ingrediënten. In de producten zitten alleen suikers die van nature aanwezig zijn. Lekker en gezond.

Zenner
Detangling Brush

Deze grote ovale anti-klit borstel heeft zachte flexibele pennen waardoor de borstel je haar zeer gemakkelijk en pijnloos ontklit. Voor alle haartypes geschikt, ook voor breekbaar haar en hairextensions.

* Niet alle gratis producten zijn in elke winkel verkrijgbaar. 

 Kies voor €5.- korting op Etos eigen merk producten


Sparen = makkelijk

Sparen = makkelijk

Sparen gaat vanzelf wanneer je jouw Etos app of kaart laat scannen bij je aankoop. Je gespaarde punten zie je direct op de spaarkaart in je Etos app of op de kassabon. Je weet dus ook meteen wanneer je spaarkaart vol is en je een korting of gratis product kunt verzilveren. Heb je alleen een Etos kaart? Je kan je spaarsaldo ook via etos.nl/mijnetos bekijken onder 'Mijn spaarkaarten'.

Verzilver je volle spaarkaart

Heb je 100 punten bij elkaar gespaard? Dan wordt je volle spaarkaart in je Etos app zichtbaar onder 'Mijn aanbiedingen'. Laat je Etos app of kaart met het spaarcadeau van jouw keuze scannen bij de kassa. Je volle kaart verdwijnt daarmee uit je Etos app en je kunt weer verder sparen voor nog meer gratis producten of korting.

Meedoen aan Etos Cadeau Sparen
maar nog geen Etos app of kaart?

Download de Etos app of haal de kaart in de winkel. Meld je aan en spaar automatisch mee voor gratis producten of €5.- korting op het Etos eigen merk assortiment.

Fijne binnenkomer: je ontvangt 25 spaarpunten als welkomstcadeau, nadat je je volledig hebt geregistreerd en je Etos app of kaart hebt laten scannen in de winkel. Ook houden we je voortaan op de hoogte van de laatste nieuwtjes & handige tips én ontvang je wekelijks extra aanbiedingen.

Meer over Mijn Etos

Download de gratis Etos app


 

 

...liever de gratis Etos kaart?

Haal hem op in de winkel en meld je aan op Mijn Etos.

* Niet alle gratis producten zijn in elke winkel verkrijgbaar.