Alles voor jou bij

De voordelen van de Etos app

Met de kaart van Mijn Etos ontvang je vanaf nu wekelijks extra voordeel. Maar met de app gaan we nog een stapje verder. Wil je nog meer leuke en voordelige verrassingen en heb je nog geen Etos app? Download hem dan gratis via de App Store of Google Play en lees hieronder meer over het gemak en de extra voordelen.

Extra voordeel voor jou

De extra aanbiedingen die je vanaf nu in de wekelijkse nieuwsbrieven ontvangt, heb je met de Etos app altijd bij de hand. Je vindt ze eenvoudig terug onder 'Mijn aanbiedingen'. Je klikt op 'Ik wil deze', laat in de winkel je kaart in de app scannen en je ontvangt direct je korting. Wel zo makkelijk!

Fit met de stappenteller

Bewegen is goed voor je. Onderzoek heeft uitgewezen dat een mens gemiddeld ongeveer 6.000 stappen per dag zet. Voor een gezonde actieve leefstijl, zouden dat er eigenlijk 10.000 moeten zijn. De 4.000 extra stappen komen ongeveer overeen met een half uurtje wandelen.
Etos helpt jou fit te blijven! Via de app kan je met de stappenteller eenvoudig bijhouden hoeveel stappen jij zet en je wordt dubbel beloond. Bij elke mijlpaal die je in een bepaalde periode haalt, ontvang je van ons een verrassing of korting op producten. Daarnaast kan je zien hoeveel kilometer je op een dag hebt gelopen en hoeveel calorieën je hebt verbrand. Een leuke motivatie om een stapje verder te gaan! De stappenteller moet je wel apart activeren. Ga naar 'Mijn stappenteller' in de Etos app, geef aan dat je er gebruik van wilt maken en kijk wat de huidige challenge is! Onder 'Mijn nieuwtjes' kan je zien wat de looptijd van de challenge is.

Nieuwtjes & tips

Elke week vind je onder 'Mijn nieuwtjes' leuke en handige nieuwtjes&tips over bijvoorbeeld make-up, haarverzorging en gezondheidsproducten. Maar ook informeren we je hier over de beste acties van het moment en nieuwste producten die je bij Etos kan kopen.

Spaaracties

Via de Etos app doe je nog makkelijker mee met leuke spaaracties! Je spaart automatisch mee als je je Etos app laat scannen bij je aankoop. Je gespaarde punten worden dan direct zichtbaar op de spaarkaart in je app. En je ziet dus ook meteen wanneer je spaarkaart vol is en je een korting of cadeautje kunt verzilveren. Wil je een keer niet meedoen aan de spaaractie? Dan zet je hem in de app heel eenvoudig uit door bij 'Mijn spaarkaarten' op het vinkje 'ik wil voor dit product sparen' te klikken.

Mis nooit meer een actie

Handig! Met de app heb je altijd de nieuwste folder op zak. En je vindt gemakkelijk een Etos bij jou in de buurt en ziet direct wat de openingstijden van de winkel zijn.

Zo gebruik je de kaart én de app!

Overtuigd van de voordelen van de Etos app en wil je hem naast je Etos kaart gaan gebruiken? Download de gratis app via de App Store of Google Play, ga naar 'Mijn paspoort' en wijzig het Etos kaartnummer van de app, in het nummer van je plastic Etos kaart. Sla je wijziging op en je kaart staat ook in je smartphone. Vanaf nu kun je je aanbiedingen ook in je app laten scannen en profiteren van alle extra voordelen van de app!