Thermometers

Welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  Sorteren

  Sorteer
  11 Resultaten
  Product overzicht en filters zijn verfijnd.

  producten

  € 10.89
  Spaar 4 Air Miles
  € 5.15
  Spaar 2 Air Miles
  Bijna uitverkocht
  Gratis bezorgd
  € 64.89
  medisch hulpmiddel,
  Spaar 25 Air Miles
  Bijna uitverkocht
  Gratis bezorgd
  € 40.39
  Spaar 16 Air Miles
  Mijn Etos 10%korting Promotie: Promotie voorwaarden: 10% korting op eigen merk producten i.c.m. Mijn Etos kaart. M.u.v. geneesmiddelen, cadeaukaarten, flesvoeding t/m 6 maanden en niet geldig i.c.m. andere acties (behalve Mijn Miles korting) en sale.
  van € 7.29 voor € 6.56
  Spaar 2 Air Miles
  Bijna uitverkocht
  € 5.99
  Spaar 2 Air Miles
  Bijna uitverkocht
  € 13.99
  Spaar 5 Air Miles
  Bijna uitverkocht
  Gratis bezorgd
  € 59.99
  Spaar 23 Air Miles
  € 7.39
  Spaar 2 Air Miles
  Bijna uitverkocht
  Gratis bezorgd
  € 49.99
  Spaar 19 Air Miles
  Bijna uitverkocht
  € 29.99
  Spaar 11 Air Miles
  • Gratis bezorging vanaf €30
  • Gratis bezorging vanaf €30
  • Gratis retour binnen 30 dagen
  • Korting op Etos Merk met Mijn Etos

  Thermometer kopen

  Voel je je grieperig? Twijfel je of je koorts hebt? Er is maar één manier om erachter te komen: meet je lichaamstemperatuur met een thermometer (ook wel koortsthermometer). Etos heeft een ruim assortiment aan thermometers van diverse merken, zoals Braun, Dr. Original en Etos Eigen Merk. Zo vind je bij ons oorthermometers, hoofd thermometers, rectale thermometers, digitale thermometers en zowel thermometers voor baby’s als voor volwassenen. Welke thermometer je ook nodig hebt, je vindt altijd de juiste bij Etos.

  Thermometer kopen bij Etos: kiezen uit diverse varianten

  Wil jij graag een thermometer kopen, maar weet je niet goed welke je moet kiezen? Bij Etos hebben we allerlei verschillende thermometers. Zo hebben we infrarood thermometers, een contactloze thermometer en baby thermometers. We snappen dat het kiezen van de juiste dan best lastig kan zijn. Hieronder leggen we per variant thermometer uit wat de kenmerken zijn van die specifieke thermometer. Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies bij het kopen van een thermometer? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel. Wat je vraag ook is, we helpen je verder.

  Infrarood thermometer

  Ben je op zoek naar een infrarood thermometer? Ook dan zit je goed bij Etos. Bij ons vind je infrarood thermometers van diverse bekende merken, zoals Dr. Original en Braun. Met deze handige thermometers meet je eenvoudig je temperatuur op via je oor of voorhoofd. Zo weet je binnen mum van tijd hoe hoog je temperatuur is en of je al dan niet koorts hebt.

  Contactloze thermometer

  Veel mensen (kinderen én volwassenen) geven de voorkeur aan een contactloze thermometer. Het is dan ook een eenvoudige en comfortabele manier om je temperatuur op te meten. De contactloze koortsthermometer wint daarnaast aan populariteit, omdat je ermee gemakkelijk de temperatuur van verschillende mensen achter elkaar kunt opmeten, zonder de thermometer tussen iedere meting grondig te hoeven reinigen.

  Baby thermometer kopen

  Pasgeboren baby’s kunnen hun lichaamstemperatuur nog niet goed reguleren. De lichaamstemperatuur van een baby kan dan ook sterk wisselen. Daarom is het belangrijk om regelmatig de lichaamstemperatuur van je kleintje te meten. Bij Etos vind je een ruim assortiment aan thermometers die speciaal voor baby’s zijn ontwikkeld. Tip: smeer een beetje vaseline op het uiteinde van de thermometer. Dat maakt het meten iets prettiger voor je baby. Let op: oorthermometers zijn niet geschikt voor baby’s jonger dan drie maanden. Gebruik voor kleintjes jonger dan drie maanden een staafthermometer.

  Koortsthermometer bestellen

  Heb je een thermometer op het oog die je graag wilt bestellen? Koop deze dan eenvoudig én snel online bij Etos. Dan zorgen wij ervoor dat jij je nieuwe thermometer zo snel mogelijk in huis hebt. Zo ben je goed voorbereid wanneer jij of iemand anders in je gezin zich niet lekker voelt. Binnen no time weet jij of je een zieke in huis hebt of niet. Wel zo’n prettig idee.

  Thermometer aanbieding

  Wil jij een thermometer kopen voor een zacht prijsje? Houd dan de Etos folder in de gaten en blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen.

  Top
  Bekijk

  Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.