Digitale thermometers

Welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  filters

  Welkom terug!

  Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

   Sorteren

   Sorteer
   9 Resultaten
   Product overzicht en filters zijn verfijnd.

   producten

   € 10.89
   medisch hulpmiddel,
   Spaar 4 Air Miles
   Mijn Etos 10%korting Promotie: Promotie voorwaarden: 10% korting op eigen merk producten i.c.m. Mijn Etos kaart. M.u.v. geneesmiddelen, cadeaukaarten, flesvoeding t/m 6 maanden en niet geldig i.c.m. andere acties (behalve Mijn Miles korting) en sale.
   van € 7.29 voor € 6.56
   medisch hulpmiddel,
   Spaar 2 Air Miles
   Bijna uitverkocht
   € 5.99
   Spaar 2 Air Miles
   € 13.99
   medisch hulpmiddel,
   Spaar 5 Air Miles
   Bijna uitverkocht
   € 29.99
   medisch hulpmiddel,
   Spaar 11 Air Miles
   € 7.39
   medisch hulpmiddel,
   Spaar 2 Air Miles
   Bijna uitverkocht
   Gratis bezorgd
   € 49.99
   Spaar 19 Air Miles
   Bijna uitverkocht
   Gratis bezorgd
   € 59.99
   Spaar 23 Air Miles
   € 5.15
   medisch hulpmiddel,
   Spaar 2 Air Miles
   • Gratis bezorging vanaf €30
   • Gratis bezorging vanaf €30
   • Gratis retour binnen 30 dagen
   • Korting op Etos Merk met Mijn Etos

   Digitale thermometer kopen

   Voel je je niet lekker? Denk je dat je koorts hebt? Misschien heb je wel een griepje te pakken. Meet je lichaamstemperatuur met een digitale thermometer om zeker te weten of je koorts hebt. Etos heeft een ruim assortiment aan digitale thermometers van diverse merken, zoals Braun, Dr. Original en Etos Eigen Merk. Met een digitale thermometer kun je je lichaamstemperatuur op verschillende plekken meten, bijvoorbeeld via de anus, het oor of het voorhoofd. Tip: meten via de anus geeft de meest betrouwbare uitslag. Liever meten met een oorthermometer? Bekijk hier ons assortiment aan oorthermometers. Bekijk ook ons volledige assortiment aan thermometers.

   Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel. Wat je vraag ook is, we helpen je verder.

   Digitale infrarood thermometer

   Wist je dat we bij Etos ook digitale infrarood thermometers verkopen? Met deze digitale thermometer wordt jouw lichaamstemperatuur extra snel (binnen enkele seconden) gemeten dankzij de handige infraroodtechniek. Bekijk bijvoorbeeld eens de infrarood thermometer van het merk Dr. Original, waarmee je zowel via het oor als het voorhoofd kunt meten. Deze infrarood thermometer is ideaal wanneer je een snelle én betrouwbare digitale thermometer zoekt.

   Digitale thermometer baby

   Voelt je baby wat warm aan en vraag je je af of hij of zij koorts heeft? Dan kun je beter het zeker voor het onzekere nemen en de temperatuur opmeten. Met een handige digitale thermometer kom je er snel achter of je baby verhoging heeft of niet. Ben je op zoek naar een goede digitale thermometer voor baby’s? Bekijk dan eens onze handige digitale babythermometers met flexibele tip, waarmee je gemakkelijk opmeet of je kindje koorts heeft. Bekijk bijvoorbeeld eens de digitale thermometer voor baby’s van het merk Dr. Orginal, die ook nog eens is vormgegeven met een vrolijk diertje op de thermometer!

   Voorhoofdthermometer kopen 

   Ben je op zoek naar een goede thermometer waarmee je de temperatuur contactloos kunt opmeten via het voorhoofd? Ook dan zit je goed bij Etos. Bij ons heb je een ruime keuze aan voorhoofdthermometers van merken als Braun en Dr. Original. Met een voorhoofdthermometer meet je snel, betrouwbaar én hygiënisch of je verhoging hebt.

   Digitale thermometer aanbieding

   Wil jij een digitale thermometer kopen voor een voordelige prijs? Houd dan de Etos folder in de gaten en blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen en acties.

   Top
   Bekijk

   Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.