Braun Thermometers

Sorteren

Sorteer
5 Resultaten
Braun
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

producten

€ 10.99
Spaar 4 Air Miles
Bijna uitverkocht
Gratis bezorgd
€ 40.39
Spaar 16 Air Miles
Bijna uitverkocht
€ 13.99
Spaar 5 Air Miles
Bijna uitverkocht
Gratis bezorgd
€ 49.99
Spaar 19 Air Miles
Gratis bezorgd
€ 64.89
medisch hulpmiddel,
Spaar 25 Air Miles
  • Gratis bezorging vanaf €30
  • Gratis bezorging vanaf €30
  • Gratis retour binnen 30 dagen
  • Korting op Etos Merk met Mijn Etos

Braun thermometer kopen

Voel jij grieperig aan en wil je weten of je koorts hebt? Of vind je het gewoon een prettig idee om een goede thermometer in huis te hebben? Koop dan een betrouwbare en nauwkeurige Braun thermometer bij Etos. Bij Etos vind je een ruim assortiment aan Braun thermometers. Je hebt de keuze uit twee verschillende varianten Braun thermometers: oorthermometers en digitale thermometers. Toch liever een ander merk thermometer kopen? Naast Braun verkopen we ook thermometers van andere merken, zoals Etos Eigen Merk en Inventum.

Braun thermometer kopen bij Etos: allerlei varianten

Bij Etos verkopen we verschillende soorten Braun thermometers. Zo heb je de keuze uit een digitale thermometer, een contactloze voorhoofd thermometer of een oorthermometer. Daarnaast kun je ook kiezen uit verschillende snelheden voor het eindresultaat. Ben je op zoek naar een Braun thermometer voor een specifieke leeftijd? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Vind je het lastig om een keuze te maken tussen al die Braun thermometers en heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel. Wat je vraag ook is, we helpen je verder. 

Braun oorthermometer kopen

Het opmeten van de lichaamstemperatuur bij (kleine) kinderen kan een echte strijd zijn. Herkenbaar? Koop dan een Braun oorthermometer. Let op: een oorthermometer is niet geschikt voor kinderen jonger dan drie maanden. De gehoorgang van kinderen jonger dan drie maanden is namelijk nog te nauw. Daarom is het meetresultaat niet betrouwbaar. Rectaal meten met een gewone thermometer geeft de meest betrouwbare uitslag.

Braun thermometer dopjes kopen

Gebruik je een Braun oorthermometer? Dan is het belangrijk om na elke meting het dopje te verwisselen voor een schoon dopje. Wel zo hygiënisch! Ben je op zoek naar Braun thermometer dopjes? Die vind je natuurlijk bij Etos. Goed om te weten: de Braun thermometer dopjes zijn vrij van BPA en latex.

Braun Digitale Thermometer PRT2000 kopen

De Braun Digitale Thermometer PRT2000 is een handige digitale thermometer met gepatenteerde Age Precision-technologie. Door de leeftijdsafhankelijke koortsindicator kan deze thermometer zeer nauwkeurig vaststellen of jij wel of geen koorts hebt.

Braun High Speed Thermometer PRT1000 kopen

De Braun Digitale Thermometer PRT1000 is een handige digitale stick thermometer met een zachte, flexibele tip. Deze thermometer stelt zeer nauwkeurig vast of jij wel of geen koorts hebt. Als je professionele precizie wilt, is dit dus een goede keuze thermometer! Heb je weinig tijd? Geen probleem: met deze Braun thermometer weet jij al binnen 10 seconden of je verhoging hebt of niet. 

Braun thermometer aanbieding

Wil je een Braun thermometer kopen voor een zacht prijsje? Houd dan onze online aanbiedingen of de Etos folder in de gaten voor de beste aanbiedingen.
 

 

 

 

Top
Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.