Ga terug naar Gezondheid

Vibrerende eitjes

7 Resultaten

Filters

Filter - Vibrerende eitjes
Filter - Prijs
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

€ 26,95
€ 12,99
€ 21,99
€ 7,99
€ 39,99
€ 14,99
€ 49,99

Vibrerende eitjes kopen

Op zoek naar vibrerende eitjes? Dan ben je bij Etos aan het juiste adres! Seks is heel gezond. Zo kun je lekkerder slapen, verbetert het je immuunsysteem en verlaagt het stress. Onze vibrerende eitjes zijn een spannend seksspeeltje voor jou en je partner samen. Je kunt de eitjes op afstand bedienen, waardoor hij sneller of langzamer gaat vibreren. Op zoek naar andere seksspeeltjes? Bij Etos hebben we allerlei producten rondom seksualiteit. Zo kun je jezelf en je partner heerlijk verwennen. Wat dacht je van onze clitoris stimulators, love balls, vibrators, cockrings en toysets? Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel. Wat je vraag ook is, we staan voor je klaar.

Draadloze vibrerende eitjes

De vibrerende eitjes van Christine le Duc en Simplicity zijn draadloos en kun je dus van een afstand bedienen. Ideaal wanneer je het trillende eitje samen met je partner wilt gebruiken. De eitjes zijn zijdezacht en geven jou een uniek gevoel. Ben je benieuwd naar andere vibrerende speeltjes? Bekijk dan ook eens onze rabbit vibrators, G-spot vibratorsclitoris vibrators en staaf vibrators.

Vibratie eitjes met afstandsbediening

Al onze trillende eitjes zijn met een afstandsbediening te besturen. Zo stel je het eitje precies af op het tempo dat jij prettig vindt. Natuurlijk kun je de eitjes zelf besturen, maar hoe spannend is het om dit door je partner te laten doen?

Vibrerende eitjes aanbieding

Wil je vibrerende eitjes kopen voor een betaalbare prijs? Houd dan de aanbiedingen of de Etos folder in de gaten en blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen.

Bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.