7 Resultaten

Filters

Filter - Sporttape
Filter - Prijs
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

50 MM x 5 M,
€ 10,49
2,5 CM x 10 M,
€ 5,79
€ 6,67
€ 4,59
10 M X 3,75 CM,
€ 3,59
50 MM x 5 M,
€ 10,49
Breed,
€ 6,99

Sporttape kopen

Heb je last van je enkel, pols of knie? Sporttape biedt extra ondersteuning aan je spieren en gewrichten om blessures te voorkomen. Het preventief behandelen van blessures is belangrijk voor iedereen met kwetsbare gewrichten. Wil je weten welke sporttape je het beste kunt gebruiken? Of vraag je je af of je beter kunt kiezen voor sportbandages? Laat je adviseren door één van onze medewerkers in de dichtstbijzijnde Etos winkel.

Sporttape voor je knie

Zeker sporten zoals hardlopen of fitness vragen veel van je gewrichten. Hierbij kan het dus extra belangrijk zijn om je knieën te ondersteunen met sporttape. Ondanks de tape nog steeds veel last van je knieën? Ga dan wandelen in plaats van hardlopen of fitnessen om je gewrichten te ontlasten. Lees ons stappenteller artikel met tips om 10.000 stappen per dag te zetten.

Stevige sporttape

Gebruik een sterke tape met veel kleefkracht om de druk op je spieren en gewrichten te verminderen, zoals de sporttapes van Etos Eigen Merk. Heb je een wondje op het lichaamsdeel dat je in wilt tapen? Gebruik dan de juiste wondverzorging. Maak de wond schoon met wondontsmetting en dek het af met een gaasje. Hierna kan het intapen beginnen!

Kinesiologie sporttape

Kinesiotape is super elastisch en kun je over je hele lichaam gebruiken. De kinesiotape van Hansaplast helpt de bloed- en lymfecirculatie te verbeteren en de pijn te verlichten. De tape blijft zowel tijdens het sporten als onder douche goed zitten. 

Sporttape aanbieding

Wil je op de hoogte blijven van kortingen op sporttape? Houd dan deze pagina en de Etos folder goed in de gaten voor online aanbiedingen! Hier vergelijk je gemakkelijk alle verschillende soorten sporttapes en betaal je altijd de beste prijs!

Bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.