32 Resultaten

Filters

Filter - Bandages
Filter - Prijs
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

€ 23,99
Promotie: Promotie voorwaarden: Etos voetzorging en blarenpleisters alle varianten, combineren mogelijk.
€ 14,91
€ 20,99
€ 20,99
€ 23,99
€ 23,99
€ 23,99
€ 22,99
€ 9,99
€ 17,99
€ 17,79
€ 15,99
€ 15,99
M,
€ 13,09
Medium,
€ 14,69
D,
€ 10,99
€ 23,99
€ 15,99

Sportbandages kopen

Kunnen jouw spieren of gewrichten wel wat extra ondersteuning gebruiken? Draag dan een bandage om verdere blessures te voorkomen. Of je nu last heb van je pols, enkel, knie of elleboog. Bij Etos hebben we altijd een bandage die jou de steun biedt die je nodig hebt. Wil je meer advies over wat je het beste kunt doen bij pijnlijke gewrichten? Laat je adviseren door één van onze medewerkers in de dichtstbijzijnde Etos winkel.

Kniebandages

Heb je last van je knie? Probeer dan eens de kniebandages van Epitact. Deze brace helpt bij verschillende knieschijfklachten en geeft extra ondersteuning aan kwetsbare kniebanden. Daarnaast kan het verstandig zijn om te gaan wandelen in plaats van te gaan hardlopen. Tips nodig om aan je dagelijkse 10.000 stappen te komen? Lees dan ons artikel over stappentellers!

Verstelbare bandages

Ieder lichaam is anders. Dat beseffen we ons bij Etos maar al te goed! Of je nu op zoek bent naar verstelbare enkelbandages of verstelbare kniebandages. Bij Etos hebben we een ruim aanbod aan verstelbare bandages, bijvoorbeeld van Hansaplast. Gebruik je liever sporttape? Ook dat hebben we! Bij Etos vind je altijd de ondersteuning die bij jou past.

Sportbandages aanbieding

Wil je de beste sportbandages kopen voor een voordelige prijs? Dan zit je goed bij Etos. Houd onze online aanbiedingen of de Etos folder in de gaten voor de beste sportbandage aanbiedingen. Zo geef jij spieren en gewrichten het comfort en de steun die ze nodig hebben. En dat alles voor een voordelige prijs!

Bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.