Huggies Luierbroekjes

Welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  Sorteren

  Sorteer
  5 Resultaten
  Huggies
  Product overzicht en filters zijn verfijnd.

  producten

  € 6.99
  Maat 3 - Midi,
  Spaar 2 Air Miles
  Bijna uitverkocht
  € 7.69
  Maat 6 - Extra Large,
  Spaar 3 Air Miles
  € 7.69
  Maat 6 - Extra Large,
  Spaar 3 Air Miles
  € 7.69
  Maat 6 - Extra Large,
  Spaar 3 Air Miles
  € 7.69
  Maat 6 - Extra Large,
  Spaar 3 Air Miles
  • Gratis bezorging vanaf €30
  • Gratis bezorging vanaf €30
  • Gratis retour binnen 30 dagen
  • Korting op Etos Merk met Mijn Etos

  Huggies luierbroekjes kopen

  Vind je kleine het moeilijk om stil te zitten? Dan kan het een gevecht zijn om een luier bij je kind aan te trekken. Gelukkig bieden luierbroekjes uitkomst in dit soort situaties! Probeer bijvoorbeeld eens de luierbroekjes van Huggies. Deze bezorgen je kind een droge nacht en vallen door de absorberende laag en anti-lekranden niet op onder nachtkleding. Zo gaat je kind altijd een fijne nacht tegemoet, en jij ook! Vind je kind een luier toch fijner? Geen probleem! Bij Etos hebben we namelijk ook een ruim assortiment aan luiers van merken,zoals Pampers, Etos Eigen Merk en Naty. Bekijk ook eens ons assortiment aan billendoekjes.

  Meer weten of wil je persoonlijk advies? Lees dan ons artikel over luiers en luieruitslag of kom langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel. Daar staan onze medewerkers klaar om je te helpen. Wat je vraag ook is, we staan voor je klaar.

  Huggies DryNites

  De luierbroekjes van Huggies heten niet voor niets DryNites. Ze zijn namelijk speciaal ontworpen om je kindje een droge nacht te bezorgen. Deze luierbroekjes zijn geschikt voor de leeftijd van 3 jaar en ouder en zijn erg handig als je kind zo nu en dan nog een ongelukje heeft in bed. Gelukkig hoeft je kind zich ook geen zorgen te maken over de zichtbaarheid van het luierbroekje. Deze valt namelijk niet op onder de pyjama!

  Huggies luierbroekjes aanbieding

  Huggies luierbroekjes kopen voor een zacht prijsje? Houd dan onze online aanbiedingen of de Etos folder goed in de gaten en blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen.

  Top
  Bekijk

  Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.