Alles voor jou bij

Nieuw Binnen: Wilkinson Intuition F.A.B.

Wilkinson Sword komt met een nieuwe manier van scheren. Het assortiment met verschillende nieuwe scheersystemen voor mannen en vrouwen. Alle scheersystemen van Wilkinson zijn ontwikkeld om de huid nog meer te verzorgen en het scheren zo makkelijk en comfortabel mogelijk te maken.


VOOR HEM

Wilkinson Hydro5 sense

Geen gezicht is hetzelfde en daarom bedacht Wilkinson een scheersysteem dat zich aanpast aan de contouren en bewegingen van de gebruiker. Zo heeft iedere man een scheersysteem wat precies bij zijn gezicht past. Het scheersysteem is ervoor bedoeld om het scheren zo makkelijk en comfortabel mogelijk te maken!

De scheerkop van Hydro5 Sense bevat een schokabsorberende technologie die zich automatisch aanpast aan de manier van scheren voor de juiste druk op de huid. Zo wordt scheren een feest en hierdoor zul je minder last hebben van huidirritatie.

Wilkinson Hydro5 Sense
1 stuk


VOOR HAAR

Wilkinson Sword

Het assortiment van Wilkinson is uitgebreid met verschillende nieuwe scheersystemen voor vrouwen. Van bikinitrimmer tot scheermesjes ontwikkeld om te gebruiken zonder scheerschuim.

Intuition F.A.B.

Intuition F.A.B.

Het eerste scheersysteem voor vrouwen wat veilig in beide richtingen scheert: heen en weer, up and down. De bovenste mesjes scheren in de ene richting en de onderste mesjes scheren in de andere richting. Zo ben je zo min mogelijk tijd kwijt aan het scheren.Navulmesjes

Intuition Sensitive Care

Intuition Sensitive Care

Intuition Sensitive care met Aloë Vera en Vitamine E verzorgen de huid tijdens je scheerbeurt. Net als de Intuition Dry Skin beschermen de vier ultradunne mesjes de huid en verkleinen de kans op scheer- en snijwondjes. De intuition scheersystemen hebben een handige slijtage-indicator die aangeeft wanneer de mesjes aan vervanging toe zijn.

Navulmesjes

Hydro Silk Bikini

Hydro Silk Bikini, met multitalent voor jouw bikinilijn

De Hydro Silk bikini trimmer trimt, scheert en hydrateert in één beweging. De waterdichte trimmer werkt op een batterij en kan worden ingesteld op 3 verschillende haarlengtes. Voor een styling die bij jou past!

De 5 Curve-Sensing mesjes passen zich aan de natuurlijke contouren van je lichaam aan, voor een comfortabele scheerbeurt en onweerstaanbaar zijdezachte en gladde huid – ook voor de gevoelige bikinilijn!

Hydro Silk scheersysteem

Hydro Silk scheersysteem

Het Hydro Silk scheersysteem hydrateert de huid tot twee uur na het scheren. Dit kwalitatief hoogstaande scheermes bevat 5 mesjes en een ergonomische rubberen greep voor de perfecte controle.
De Wilkinson Hydro Silk is verrijkt met Shea Butter waardoor je huid onweerstaanbaar zacht aanvoelt en helpt irritatie te voorkomen.
Wilkinson Hydro Silk scheersysteem is nu verkrijgbaar met een extra scheermesje!

Navulmesjes

Quattro for women

Quattro for women

Het eerste scheermes met 4 mesjes en verzachtende conditioningstrips. De 2 conditioningsstrips met Vitamine E en Aloë Vera verzorgen de huid tijdens het scheren. Voor een mooie, zachte en sexy huid.
Je hoeft niet langer het scheermes van je man te gebruiken. De mannelijke scheertechnologie is nu in een vrouwelijk design verpakt. Een fris fuchsia roze scheermes met een handige scheerhouder.

Navulmesjes

Intuition Dry Skin

Intuition Dry Skin

Intuition Dry Skin speciaal ontwikkeld voor de droge en gevoelige huid.
Heb je weinig tijd om je klaar te maken? Laat Intuition je dan helpen. Deze 3-in-1 beautytool reinigt, scheert en hydrateert je huid in één beweging. Je hebt dus geen apart scheerschuim nodig.
De vier ultradunne mesjes hebben een beschermende strook die de kans op scheer- en snijwondjes verkleint. Het ideale apparaat voor mensen met een druk leven! En je hoeft je niet schuldig te voelen: alle verpakkingen van nieuwe Wilkinson Sword scheersystemen zijn 100 % recyclebaar.

Navulmesjes