2 Resultaten

Filters

Filter - Windsels
Filter - Prijs
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

5 M X 6 CM,
€ 3,59
4 M x 8 CM,
€ 0,89

Windsels kopen

Om verbanden goed aan te leggen heb je windsel nodig. Ben jij op zoek naar windsel om verband mee te fixeren of druk mee uit te oefenen? Bij Etos kun je verschillende soorten windsels kopen voor diverse doeleinden. Zo kun je onder andere kiezen voor inelastisch windsel dat steun geeft of juist elastisch windsel dat verband goed op z’n plek houdt maar flexibeler blijft. Heb je een vraag over de verschillende typen windsels? Kom dan langs in de Etos winkel bij jou in de buurt en stel daar je vraag aan een van onze medewerkers. Wat je vraag ook is, we helpen je verder. 

Etos windsels

In ons assortiment vind je windsels en andere wondverzorgingsproducten van Etos Eigen Merk en merken zoals HeltiQ en Hansaplast. Koop online of in de winkel het soort windsel dat jij nodig hebt en leg direct een verband aan met de beste windsels.

Bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.