Aambeien

Welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  filters

  Welkom terug!

  Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

   Sorteren

   Sorteer
   10 Resultaten
   Product overzicht en filters zijn verfijnd.

   producten

   € 8.39
   geneesmiddel, zalf
   € 14.95
   zalf
   Spaar 5 Air Miles
   € 6.69
   tablet
   Spaar 2 Air Miles
   € 16.99
   geneesmiddel, zalf
   € 9.49
   medisch hulpmiddel,
   Spaar 3 Air Miles
   Bijna uitverkocht
   Mijn Etos 10%korting Promotie: Promotie voorwaarden: 10% korting op eigen merk producten i.c.m. Mijn Etos kaart. M.u.v. geneesmiddelen, cadeaukaarten, flesvoeding t/m 6 maanden en niet geldig i.c.m. andere acties (behalve Mijn Miles korting) en sale.
   van € 5.59 voor € 5.03
   medisch hulpmiddel, zalf
   Spaar 2 Air Miles
   Bijna uitverkocht
   € 10.79
   medisch hulpmiddel, zalf
   Spaar 4 Air Miles
   € 10.49
   medisch hulpmiddel, gel
   Spaar 4 Air Miles
   € 8.99
   geneesmiddel, zalf
   Spaar 3 Air Miles
   € 11.39
   geneesmiddel, zalf
   • Gratis bezorging vanaf €30
   • Gratis bezorging vanaf €30
   • Gratis retour binnen 30 dagen
   • Korting op Etos Merk met Mijn Etos

   Middel tegen aambeien kopen

   Heb jij jeuk of pijn door aambeien? Vervelend! Gelukkig vind je bij Etos verschillende zelfzorgmiddelen voor aambeien van betrouwbare merken zoals Theranal, Dr. Swaab en Curanol. Shop aambeienzalf, aambeiencrème en aambeienzetpillen gemakkelijk online of in de winkel. Ook kan je bij ons aambeiengel, -spray en –doekjes vinden. Meer weten over het ontstaan van aambeien en wat te doen als je er last van hebt? Je leest er alles over in ons artikel over aambeien.

   Aambeienzalf

   Heb jij last van uitgezette bloedvaatjes of blauwe knobbeltjes rond je anus? Deze symptomen klinken inderdaad als aambeien. Geen zorgen! Met een goede aambeienzalf kun je deze klachten gelukkig snel verminderen. Aambeienzalf vermindert klachten zoals jeuk, vochtafscheiding of een combinatie van deze symptomen. Daarnaast verzacht aambeienzalf de pijn.

   Ben je op zoek naar een goede aambeienzalf om je verlichting te bieden? Bekijk dan eens ons assortiment aan zalf tegen aambeien van diverse betrouwbare merken, zoals SpertiA.Vogel en Etos Merk.

   Let op: aambeienzalf is een medisch hulpmiddel. Gebruik de zalf dus altijd zoals staat aangegeven op de gebruiksaanwijzing. Heb je na het lezen van de gebruiksaanwijzing nog een vraag over aambeienzalf? We helpen je graag in een van onze winkels.

   Aambeiencrème

   Een aambeiencrème bevat meestal dezelfde soort werkzame ingrediënten als een aambeienzalf. Het verschil zit hem in de substantie. Een zalf is vaak vetter en blijft meer op de huid liggen, terwijl een crème meer in de huid kan trekken. Of je een aambeiencrème of -zalf wilt gebruiken, hangt vooral af van je persoonlijke voorkeur.

   Aambeienzetpillen

   Ook voor aambeienzetpillen van merken als Theranal en Sperti zit je goed bij Etos. Deze zetpillen bieden verlichting bij jeuk, irritatie en pijn door aambeien. Zetpillen worden rectaal, dus via de anus, ingebracht. Let op: lees voor gebruik altijd de bijsluiter, zodat je het product op de juiste manier gebruikt.

   Aambeiengel

   In ons assortiment vind je ook aambeiengel. Net als aambeienzalf en -crème zorgt een gel ervoor dat de symptomen van inwendige en uitwendige aambeien wordt verlicht. Een aambeiengel voelt door de gelsubstantie prettig aan en vermindert jeuk, irritatie en branderigheid.

   Aambeiendoekjes

   Aambeiendoekjes kunnen je ook helpen om de klachten van aambeien te verzachten. Je kunt ze op elk moment gebruiken voor een direct verkoelend effect. Aambeiendoekjes kunnen verlichting bieden bij anale kloofjes, irritatie, jeuk en branderigheid van uitwendige aambeien.

   Shop aambeienmiddelen in de aanbieding

   Wil je snel van jeuk of een brandend gevoel af voor een voordelige prijs? Bestel aambeienhulpmiddelen dan eenvoudig online bij Etos. Houd voor extra voordeel onze online aanbiedingen en de Etos-folder in de gaten. Daar vind je regelmatig de beste aambeienzalf-aanbiedingen.

   Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos-winkel. Wat je vraag ook is, we helpen je verder.

   Top
   Bekijk

   Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.