Welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  filters

  Welkom terug!

  Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

   Sorteren

   12 Resultaten
   Product overzicht en filters zijn verfijnd.

   producten

   € 6.69
   tablet
   € 7.76
   geneesmiddel, zalf
   € 12.99
   geneesmiddel, tablet
   € 11.79
   gel
   € 5.99
   zalf
   € 15.69
   zalf
   € 7.45
   medisch hulpmiddel,
   € 9.05
   geneesmiddel, zetpil
   € 8.45
   medisch hulpmiddel, zalf
   € 7.15
   zalf
   € 13.69
   geneesmiddel, zalf
   € 8.99
   geneesmiddel, zalf
   • Vóór 22:00 uur besteld, morgen gratis bezorgd.
   • Vóór 22:00 uur besteld, morgen gratis bezorgd.
   • Gratis retourneren
   • Spaar voor korting

   Middel tegen aambeien kopen

   Heb jij jeuk of pijn door aambeien? Vervelend! Koop dan snel hulpmiddelen voor aambeien van merken zoals Theranal, Dr. Swaab en Curanol om jeuk en pijn te verlichten. Bij Etos vind je verschillende middelen die je kunt gebruiken wanneer je last hebt van aambeien. Denk aan aambeienzalf, aambeien zetpillen en aambeien creme, gel, spray en doekjes. Meer weten over het ontstaan van aambeien en wat te doen als je er last van hebt? Je leest er alles over in ons artikel over aambeien.

   Kom voor advies of meer informatie over onze producten langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel. Wat je vraag ook is, we helpen je verder.

   Aambeienzalf

   Heb jij last van uitgezette bloedvaatjes of blauwe knobbeltjes rond je anus? Deze symptomen klinken inderdaad als aambeien. Geen zorgen! Met een goede aambeienzalf kun je deze klachten gelukkig snel verminderen. Aambeienzalf vermindert namelijk klachten zoals jeuk, vochtafscheiding of een combinatie van deze symptomen. Daarnaast verzacht aambeienzalf de pijn en verlicht het de jeuk. Ben je op zoek naar een goede aambeienzalf om je verlichting te bieden? Bekijk dan eens ons assortiment aan zalf tegen aambeien van diverse bekende merken als Theranal, Etos Eigen Merk en Sperti. Let op: dit is een medisch hulpmiddel. Gebruik de aambeienzalf dus altijd zoals staat aangegeven op de gebruiksaanwijzing. Heb je na het lezen van de gebruiksaanwijzing nog een vraag over aambeienzalf? We helpen je graag in één van onze winkels. 

   Aambeienzetpillen

   Ook voor aambeienzetpillen van merken als Theranal en Sperti zit je goed bij Etos. Deze zetpillen bieden verlichting bij jeuk, irritatie en pijn door aambeien. Let op: lees voor gebruik altijd de bijsluiter, zodat je het product op de juiste manier gebruikt.

   Etos aambeien hulpmiddelen

   Wil je snel van jeuk of een brandend gevoel af voor een voordelige prijs? Probeer dan aambeien hulpmiddelen van Etos Eigen Merk. De producten van het eigen merk van Etos staan voor kwaliteit en voor een goede prijs. Koop daarom nu je aambeien hulpmiddelen bij Etos!

   Bekijk

   Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.