Welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  Sorteren

  Sorteer
  4 Resultaten
  Product overzicht en filters zijn verfijnd.

  producten

  Vegan
  Promotie:
  promotie badge
  € 5.15
  poeder
  Spaar 5 punten
  € 5.19
  poeder
  Spaar 5 punten
  € 14.99
  geneesmiddel, tablet
  Bijna uitverkocht
  Vegan
  Promotie:
  promotie badge
  € 5.99
  kauwtabletten
  Spaar 5 punten
  • Gratis bezorging vanaf €30
  • Gratis bezorging vanaf €30
  • Gratis retour binnen 30 dagen
  • Spaar voor korting met Etos extra

  Spijsverteringshulpmiddelen kopen

  Een goede spijsvertering draagt bij aan een gezond lichaam. Het kan daarom grote invloed hebben op je leven wanneer je spijsvertering niet goed verloopt. Kan jouw lichaam wel wat hulp gebruiken bij de vertering van voedsel? Heb je bijvoorbeeld regelmatig last van brandend maagzuur of van een opgeblazen gevoel? Bij Etos vind je veel producten die klachten verlichten en je spijsvertering op natuurlijke wijze stimuleren. Wil je advies over welk hulpmiddel jij het beste kunt kopen? In de dichtstbijzijnde Etos winkel helpen onze winkelmedewerkers je graag met al je vragen. Meer weten over maagdarmklachten? Lees dan verder over obstipatie, diarree, voedselvergiftiging en uitdroging

  Spijsverteringshulpmiddel aanbieding

  Wil jij spijsverteringshulpmiddelen kopen voor de beste prijs? Dan zit je goed bij Etos! We houden je hier en in de Etos folder op de hoogte van aanbiedingen op producten die jou ondersteunen in het verteren van eten.

  Top
  Bekijk

  Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.