Diarree

Welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  filters

  Welkom terug!

  Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

   Sorteren

   Sorteer
   7 Resultaten
   Product overzicht en filters zijn verfijnd.

   producten

   € 1.99
   geneesmiddel, capsule
   € 6.99
   geneesmiddel, smelttablet
   € 9.99
   geneesmiddel, tablet
   € 9.99
   geneesmiddel, capsule
   Bijna uitverkocht
   € 9.99
   Spaar 3 Air Miles
   Bijna uitverkocht
   € 9.99
   medisch hulpmiddel, poeder
   Spaar 3 Air Miles
   € 6.59
   geneesmiddel, capsule
   • Gratis bezorging vanaf €30
   • Gratis bezorging vanaf €30
   • Gratis retour binnen 30 dagen
   • Korting op Etos Merk met Mijn Etos

   Diarree hulpmiddelen kopen

   Heb je een buikgriepje te pakken? Of heb je last van een voedselvergiftiging? Niets is zo vervelend als continu het gevoel hebben dat je naar het toilet moet. Wil jij van dat gevoel af? Dan zit je goed bij Etos. In ons online assortiment vind je hulpmiddelen die diarree verlichten of verhelpen. Gebruik O.R.S om er voor te zorgen dat je lichaam voldoende vocht en zouten binnenkrijgt en vasthoudt. Zo voorkom je uitdroging. Gebruik daarnaast diarreeremmers om aanhoudende diarree klachten te verhelpen. Let op: gebruik diarreeremmers niet langer dan twee dagen. Anders kun je last krijgen van obstipatie. Heb je vragen over een van onze diarree hulpmiddelen of wil je graag advies over het gebruik van een diarree hulpmiddel? Lees dan ons artikel over diarree of kom dan langs in een Etos winkel bij jou in de buurt en stel je vraag aan één van onze medewerkers.

   Etos diarree hulpmiddelen

   Wil jij diarree hulpmiddelen tegen een scherpe prijs kopen? Kies dan voor een product van Etos Eigen Merk. De producten van Etos Eigen Merk staan voor hoge kwaliteit voor een voordelige prijs, waardoor jij weer geld overhoudt voor andere dingen. Koop nu je diarree hulpmiddelen en kom van diarree af!

   Top
   Bekijk

   Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.