4 Resultaten

Filters

Filter - Tijgerbalsem
Filter - Prijs
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

zalf
€ 12,25
Medisch hulpmiddel, zalf
€ 10,89
€ 8,99
zalf
€ 8,99

Tijgerbalsem kopen

Tijgerbalsem is ideaal voor het verlichten van spierpijn nadat je fanatiek gesport hebt. Het in China bedachte middel is al meer dan 100 jaar oud en is inmiddels niet meer weg te denken uit de badkamer van sporters. Maar wist je dat je naast het verlichten van spierpijn of stijve spieren de balsem ook voor andere kwaaltjes kunt gebruiken? Smeer als je bijvoorbeeld hoofdpijn hebt een heel klein beetje balsem op je voorhoofd en slapen. Doe dit dan wel met witte tijgerbalsem, want de rode variant is erg sterk en geschikter voor spieren. In de dichtstbijzijnde Etos winkel adviseren we je graag welke tijgerbalsem jij het beste kunt kopen.

Tijgerbalsem aanbieding

Op zoek naar tijgerbalsem voor de beste prijs? Dan zit je goed bij Etos. We houden je hier en in de Etos folder op de hoogte van speciale tijgerbalsem aanbiedingen. Zo kun je gerust flink sporten, zonder veel last te hebben van je spierpijn de volgende dag: smeren maar!

Bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.